More

  De mol werd tot aan de finale door niemand verdacht: zo kon je de saboteur eerder ontmaskeren

  © Play4

  De mol werd tot aan de finale door niemand verdacht: zo kon je de saboteur eerder ontmaskeren

  -

  Met een historisch lage groepspot is dit opmerkelijk seizoen van De Mol geëindigd. De saboteur werd bijna nooit verdacht. Voor het eerst in de geschiedenis wisten de finalisten zelfs aan het begin van de laatste aflevering niet wie de saboteur was.

  Na een spannende laatste aflevering, waar teckel Isidoor eindelijk de hoofdrol mocht spelen, werd onthuld dat de 25-jarige Lennart de saboteur was waar Vlaanderen wekenlang naar op zoek was. Lennart stond al een tijd bovenaan ons verdachtenlijstje.

  Met een historisch lage groepspot van 18.240 euro gaat Lennart de geschiedenis in als een van de beste saboteurs aller tijden. Op bijna geen enkel moment werd Lennart verdacht, pas in de laatste aflevering richtte winnares Annelotte haar pijlen op Lennart. Zij gaat met de groepspot naar huis, horeca-uitbater Sven werd tweede.

  Zo kon je Lennart ontmaskeren

  Zoals ieder jaar verbergen de makers tal van hints in de afleveringen. Op Twitter wezen verschillende kijkers al naar hoe Lennart als nar werd uitgebeeld in de voorlaatste aflevering. Een nar of een grappenmaker, die iedereen aan het lijntje houdt.

  Een ander opvallend beeld was toen de productie een graffiti tag van Lennart kopieerde om de fouten in de streetart aan te duiden. Volgende week zullen we ontdekken of het wel degelijk om tips gaat.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer