More

  Beeld links: © VIER

  ‘De Mol’ trekt in 2021 naar Duitsland: aflevering ‘De Slimste Mens ter Wereld’ zat vol tips

  -

  Het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ zal zich in Duitsland afspelen. Dat maakte presentator Gilles De Coster bekend na afloop van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Niet toevallig was Alina, de saboteur van vorig jaar, een van de kandidaten vanavond.

  Stampvol tips zat de aflevering van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ vanavond. Zo stelde Gilles De Coster vanavond een vraag in de populaire quiz en verwees hij daarmee naar Duitsland. De Duitse vlag verscheen ook meermaals in beeld door de verlichting in de studio aan te passen.

  In de fotoronde was dan weer het logo van ‘De Mol’ te zien bij een foto van de Duitse filosoof Nietzsche. Verder bleken de blote benen van een model in werkelijkheid Frankfurter-worsten te zijn. Ook jurylid Jeroom nam deel aan het complot en vormde het kenmerkende ruit-gebaar van de Duitse bondkanselier Angela Merkel.

  De Mol 2021

  Wanneer het nieuwe seizoen op televisie komt, is nog niet bekend. Al zal dat zeker niet meer voor dit jaar zijn. Vermoedelijk kunnen we het nieuwe seizoen tegen de lente verwachten op VIER.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie