More

  De Mol trekt maximum aantal inschrijvingen op tot 10.000 wegens overrompelend succes

  Advertentie

  -

  Eerder vandaag schreven we nog dat er slechts de eerste 5000 inschrijvers kans maakte om in 2021 deel te nemen aan ‘De Mol’. Wegens overrompelend succes werd besliste VIER om die limiet op te trekken naar 10.000 beschikbare plaatsen. Die zijn intussen allemaal volzet.

  Gisterenavond werd Alina, na een bloedstollende finale, ontmaskerd als de mol door Jolien. Met een absoluut kijkcijferrecord hield ‘De Mol’ maar liefst anderhalf miljoen Vlamingen aan het scherm gekluisterd. Meteen na de finale kon de kijker zich ook inschrijven voor het nieuwe seizoen op de website van VIER. Voor het eerst werd daar een limiet van 5000 beschikbare plaatsen op gezet. Dat zorgde ervoor dat een heleboel mensen zich niet kon inschrijven.

  Servers liepen vast

  Zo blijkt dat er bijna 30.000 mensen geprobeerd hebben om zich in te schrijven, dat zijn er dubbel zoveel als vorig jaar: “Door die uitzonderlijk grote toeloop konden ook onze servers al die inschrijvingen niet slikken.”

  Wegens het overrompelende succes werd beslist om die limiet op te trekken naar 10.000 beschikbare plaatsen. “Door die overrompeling hebben we beslist om de limiet van 5.000 kandidaten op te trekken naar 10.000.Op die manier geven we dubbel zoveel mensen de kans om een van de 200 kandidaten te worden die worden uitgenodigd voor een gesprek.Wie bij die eerste 10.000 was om zich in te schrijven, maar daar wegens de technische problemen niet in geslaagd is, wordt vandaag persoonlijk gecontacteerd”, aldus VIER.

  Komt nieuw seizoen later?

  Door het coronavirus is het nog niet zeker wanneer een nieuw seizoen van start zal gaan. ‘De Mol’ wordt steeds opgenomen in het buitenland, wat door de reisbeperkingen op dit moment onmogelijk is. Het programma zal daardoor mogelijk iets later op de buis verschijnen, dat zal afhangen van hoe de maatregelen rond het coronavirus evolueren.

  BronVIER
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer