More

  ‘De Mol’ komt deze zomer naar Blankenberge: VIER en The Park lanceren De Mol aan Zee

  Advertentie
  Advertentie

  -

  Deze zomer trekt ‘De Mol’ naar zee. Niet het televisieprogramma – al zou dat zomaar ook kunnen – maar wel een VR-game en een pop-up De Mol Café. 

  De fans van ‘De Mol’ die deze zomer voor een vakantie kiezen aan de Belgische kust mogen zeker een bezoekje aan het bruisende Blankenberge niet overslaan. Want de badstad is deze zomer gastheer voor De Mol aan Zee.

  Het café met groot buitenterras met zeezicht zal vanaf 1 juli doorlopend gasten verwelkomen. Het is bovendien dagelijks en de hele zomer tot en met 13 september geopend van tien uur ’s ochtends tot tien uur ’s avonds. Het zal ook de twee laatste weekends van september toegankelijk zijn. Schepen van Lokale Economie & Middenstand, Benny Herpoel: “Een uniek concept in een unieke badstad, dat moedigen we graag aan. Met de jachthaven als locatie zorgen we voor een activiteit buiten het stadscentrum. Hierdoor kunnen we de toestroom aan bezoekers, inwoners of tweedeverblijvers spreiden. Door het café de volledige zomervakantie én zelfs langer te openen, geven we iedereen ook de kans om langs te komen, de drukte moet te allen tijde beheersbaar blijven.”

  © VIER

  Maar dat is niet alles. Want wat is brood zonder spelen?

  Daarom ontwikkelde The Park, de corporate Venture van Telenet en 9.5 Ventures, de voorbije maanden samen met Woestijnvis een spannend virtual reality ervaring van ‘De Mol’. Een immersieve en visueel overweldigende totaalbeleving waarbij de spelers, minimum vier en maximum zes, coronaproof op zoek gaan naar de mol. Binnen hun persoonlijke bubbel moeten ze avontuurlijke opdrachten tot een goed einde brengen om zo de saboteur in hun midden te ontmaskeren. Philippe De Schutter, managing director van The Park: “VIER kreeg de voorbije seizoenen enorm veel vragen van fans en kijkers om in eigen land een De Mol-ervaring aan te bieden. Op die vraag geeft The Park, met haar recente participatie in game developer Triangle Factory, een antwoord. Samen met de makers van De Mol bij Woestijnvis hebben we een impressionante VR-ervaring ontwikkeld rond dit enorm populaire televisieformat.”

  De VR-game zal op 1 juli in première gaan in Blankenberge en vanaf 2 juli ook speelbaar zijn in de andere playgrounds van The Park in Hasselt, Antwerpen, Gent, Hasselt en Kortrijk. Hoe het spel concreet in zijn werk gaat, blijft nog even geheim. Reservatie kan vanaf vandaag via www.vier.be.

  De Mol aan Zee is vanaf 1 juli tem 13 september als ook de laatste twee weekends van september toegankelijk voor publiek.

  © VIER

  BronVIER
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie