More

  De Mol 2022 start vanavond met voorstelling kandidaten in Café De Mol

  © Play4

  De Mol 2022 start vanavond met voorstelling kandidaten in Café De Mol

  -

  Vanavond leren we op Play4 de kandidaten van het nieuwe seizoen van De Mol 2022 kennen in de eerste aflevering van voor- en nabeschouwing Café De Mol. Het programma pakt uit met een nieuwe presentator en locatie. Bovendien gaat de show helemaal live.

  Nog een week en het nieuwe seizoen van De Mol gaat van start op Lanzarote. Nadat ze afgelopen jaar naar Duitsland trokken, reist de groep in 2022 naar de zonnige Canarische Eilanden. Op zondagavond 13 maart gaat het nieuwe seizoen al een beetje van start met de eerste aflevering van Café De Mol. Daarin worden de kandidaten van het nieuwe seizoen bekendgemaakt.

  Nieuw presentator Café De Mol

  Ook dat programma steekt dit jaar in een nieuw jasje. Zo ruilt de show de Woestijnvis-gebouwen in voor de stadsbrouwerij van De Koninck in Antwerpen. Ook de presentator is gloednieuw, zo zal niet langer ex-deelnemer Gilles Van Bouwel, maar wel Play Sports-host Dennis Xhaët het programma presenteren. Dit jaar gaat het programma bovendien helemaal live.

  Gilles Van Bouwel blijft wel betrokken bij De Mol. Zo zal hij te zien zijn in het nieuwe Leerlingenraad, daarin neemt hij uitgebreide interviews af met de afvallers en overloopt hij de theorieën en visies van kinderen doorheen heel Vlaanderen. Je kan het nieuwe programma – na de eerste aflevering – volgen via De Mol-zone op Telenet.

  Live finale in Paleis 12

  Bovendien kan je dit jaar ook de finale helemaal live beleven. Op zondag 8 mei zal Play4 de finale uitzenden in Paleis 12 in Brussel. Tickets via goplay.be/tickets

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer