More

  De Mol 2022 | Kondigt programma start aan op 28 februari?

  © De Mol / Instagram

  De Mol 2022 | Kondigt programma start aan op 28 februari?

  -

  Er is opnieuw nieuws over De Mol. Geheel onverwacht verscheen zondag een mysterieuze filmpje op de sociale media van het programma. Mogelijk kondigen ze weldra de start van het nieuwe seizoen aan.

  We weten al waar het tiende seizoen van De Mol zal plaatsvinden, maar een startdatum weten we voorlopig nog niet. Al komt daar, naar alle waarschijnlijkheid, zeer binnenkort verandering in. Want via een filmpje op Instagram en Facebook kondigen de makers nieuws aan dat ze zéér binnenkort zullen bekendmaken.

  In het filmpje zien we een mysterieuze persoon met een hoed, champagneglazen en iets wat lijkt op rotspartijen. Aan het einde van de video kondigen ze aan dat het programma binnenkort te zien zal zijn op Play4. Al zit het belangrijkste nieuws ditmaal niet in het filmpje, maar in de omschrijving. Zo valt daar te lezen: “Maandag 28 februari om 11 uur.”

  Wat ze dan zullen aankondigen is onduidelijk, maar mogelijk komen we dan de startdatum van het nieuwe seizoen te weten. Zoals eerder bekendgemaakt, trok het programma voor de opnames naar de Canarische Eilanden.

   

  Dit bericht op Instagram bekijken

   

  Een bericht gedeeld door Play4 (@play4_be)


  Eilandhoppen

  Het nieuwe seizoen zal van start gaan op Lanzarote, maar al snel gaat het programma langs de andere eilanden in het gebied. “Het wordt een ontdekkingstocht met telkens een andere wereld die voor ons opengaat”, zei Gilles daar eerder over. “Ikzelf was nog nooit in dit hoekje van de wereld geweest, maar mijn mond is geregeld opengevallen van de natuurpracht, de vulkanische landschappen en de mysterieuze binnenlanden vol adembenemende panorama’s. Dit was een ongelofelijke ontdekking.”

  Daarmee kiest het programma opnieuw voor een Europese bestemming. De voorbije twee seizoenen werden opgenomen in Griekenland en Duitsland. Dat de productie opnieuw voor een Europese bestemming kiest heeft ongetwijfeld met de pandemie en de bijhorende reisbeperkingen te maken. Ook is De Mol een grote en dure productie die met de nodige voorzichtigheid aangepakt moet worden. Zo werden afgelopen jaar strikte bubbels gehanteerd tussen onder meer de crew en de kandidaten. Zo zat zelfs presentator Gilles De Coster niet in de bubbel van de kandidaten.

  Gelukkig moeten we niet vrezen voor een ‘slecht’ seizoen van De Mol. Zo zagen we dat de voorbije seizoenen niet moesten onderdoen voor de eerdere seizoenen in onder meer Mexico, Argentinië en Vietnam.

  Start nieuw seizoen

  Mogelijk komen we dus vandaag de startdatum van het nieuwe seizoen te weten. De voorbije jaargangen geven ook een aanwijzing over de mogelijke start van het nieuwe seizoen. Zo ging de reeks, de voorbije jaren, steeds in maart van start. Afgelopen jaar vond de aankondiging een tweetal weken voor de eigenlijke start van het programma plaats. Waarschijnlijk kunnen we het programma tussen 10 en 20 maart verwachten.

  Startdatum voorbije seizoenen

  • Argentinië: 1 februari 2016
  • Zuid-Afrika: 6 februari 2017
  • Mexico: 25 maart 2018
  • Vietnam: 10 maart 2019
  • Griekenland: 8 maart 2020
  • Duitsland: 21 maart 2021
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer