More

  De Mol 2022 België: Dit zijn jullie verdachten

  © Play4

  De Mol 2022 België: Dit zijn jullie verdachten

  -

  Het tiende seizoen van De Mol is gisteren van start gegaan. Ook sociale media speuren mee. Op Twitter was het programma zelfs nummer één trending op Twitter. Uit vorige seizoenen weten we dat de makers verborgen tips in de afleveringen stoppen. Dit zijn de verdachte tips die jullie vinden.

  Bert

  © Play4

  Twitter ziet hints naar Bert, de boomverzorger, als de mol van dit jaar. Zo is hij in zijn vrije tijd ook DJ. Een andere wereldberoemde DJ Kygo met hits zoals It ain’t me noemt in het echt Kyrre. Beide dj’s speelden op Pukkelpop. Het logo op de handleiding dat zo duidelijk in beeld komt, kan toch geen toeval zijn? Of is het toch gewoon een sluipreclame voor IKEA?

  Ook zijn er anderen die rotsvast zijn overtuigd van Bert als mol.

  Anke

  © Play4

  Anke is rechercheur en door haar beroep is de ideale kandidaat om de mol te ontmaskeren. Toch ziet deze Tiktokster het anders, dankzij de reclame. In het voorstellingstekstje kom je te weten dat de 32-jarige maar liefst 300 woorden per minuut kan spreken. Een gepersonaliseerde reclame gebruikt de zin: ‘De mol dat is gewoon gaan tegen 300 per uur’.

  @femkeleukemans

  Welkommm terug bij de mol detective ☺️🕵️‍♀️

  ♬ origineel geluid – Femke Leukemans

  Uma

  © Play4

  Uma heeft zich gisterenavond niet geliefd gemaakt bij twitterend Vlaanderen. Ze nam de vrijstelling uit de koekoeksklok van Jens, de afvaller van seizoen 9 na drie minuten, maar dit seizoen een herkansing kreeg. Ook De Mol-kandidaten zelf vonden dit een valse streek van de lerares. “En hoe voelt ge u nu”, verweet een kandidaat haar toen de eerste persoon een rood scherm kreeg. Toch wil het niet zeggen dat Uma gewoon een fervente speler is. “De geschiedenis herhaalt zich”, is de leuze dit seizoen. De Mol 2018 was Pieter, die toen nog een priester was en godsdienstleerkracht . Herhaalt de geschiedenis zich met een godsdienstlerares? En geef toe, welke godsdienstgeleerde kent nu niet de vier evangelisten? Die vier personen zijn trouwens Matteüs, Marcus, Lucas en Johannes.

  Gretel

  © Play4

  De 51-jarige Gretel is de eerste afvaller van het tiende seizoen. Toch waren een aantal kijkers stomverbaasd. Zij hadden namelijk haar als hoofdverdachte.

  Wie onze hoofdverdachten zijn, ontdek je hier

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer