More

  De Mol 2022 België: Dit zijn jullie verdachten na aflevering 3

  De Mol 2022 België: Dit zijn jullie verdachten na aflevering 3

  -

  Het tiende seizoen van De Mol zit aan zijn derde aflevering. Ook sociale media speuren mee. Op Twitter was het programma zondagavond opnieuw nummer één trending. Uit vorige seizoenen weten we dat de makers verborgen tips in de afleveringen stoppen. Dit zijn de verdachte tips die jullie vonden na aflevering drie.

  Bert

  © Play4

  Net zoals in het vorige artikel, komt Bert naar boven als topverdachte. In de eerste aflevering zag je verwijzingen naar zijn hobby, DJ. In diezelfde aflevering zag je ook een tweede tip. Hij noemde blond als een sex-symbool en later hoorde een nummer van de Amerikaanse rockgroep Blondie. In de derde aflevering zit een nieuwe tip, ook weer met het kleur geel.

  De twitterpagina die speurt naar tips, merkt op dat Bert verkeerd heeft geteld tijdens de opdracht.

  Emanuelle

  Emanuelle of ‘Manu’ komt steeds meer naar de voorgrond. Het is bekend dat ze Spaans kan, maar zit niet in taalopdracht. Ook wist ze niet dat el leon ‘leeuw’ betekent, maar weet wel wat Anke en Philip zeggen. Twitter denkt er het zijne van.

  Anke

  © Play4

  De slagzin van dit seizoen ‘De geschiedenis herhaalt zich’, blijft bij kijkers door hun hoofd spoken. Anke heeft een soortgelijke job als Eline, de mol van seizoen vijf. Anke is rechercheur, Eline was politie-inspecteur.

  Nele

  © Play4

  Wie alvast niet de mol is, is de 47-jarige Nele. Voor het eerst sinds de geschiedenis van De Mol geeft een kandidaat vrijwillig op. Na haar val kon ze niet meer deelnemen aan alle opdrachten, waardoor ze besloot om te vertrekken. Twitter kan er alvast wel om lachen.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer