More

  ‘De Mol’ 2021 start op zondag 21 maart met twee teams: Molloten ontcijferden code die naar GSM-nummer leidde

  ‘De Mol’ 2021 start op zondag 21 maart met twee teams: Molloten ontcijferden code die naar GSM-nummer leidde

  -

  Het is eindelijk bekend. De Mol gaat dit jaar op zondag 21 maart van start. Play4 onthulde dat zopas in een trailerfilmpje, maar daarmee creëren ze meteen een nieuw mysterie.

  Enkele dagen geleden zagen we al hoe een nieuw oranje scherm zal geïntroduceerd worden in het nieuwe seizoen van De Mol. Dat konden we afleiden uit een korte teaser die op sociale media verscheen. Toen wisten we nog niet wat het nieuwe scherm betekende voor de nieuwe reeks, maar Play4 maakt vandaag in een nieuw filmpje meer informatie bekend.

  Naast de bekendmaking van de startdatum van zondag 21 maart, horen we presentator Gilles De Coster het volgende zeggen: “Tien kandidaten beginnen aan het avontuur van hun leven, maar of het deze tien zijn? Dat is nog de vraag. Dit jaar is niemand zeker van zijn plek.” Terwijl zien we het oranje scherm prominent in beeld verschijnen, waarna 10 andere gemaskerde kandidaten de studio betreden. 

  Dat zet ons aan het denken. Zullen de kandidaten die een oranje scherm krijgen, vervangen worden door een tegenspeler? Zullen er twee teams tegen elkaar spelen? Kan ook de saboteur vervangen worden? En hoe zou dat in zijn werk gaan? Het lijkt duidelijk te worden, De Mol wordt sluwer dan ooit met de introductie van het nieuwe spelelement. 

  Molloten ontcijferden code

  Via de website van Play4 waren Molloten op voorhand op de hoogte van de aankondiging van het nieuws. Ze konden online een code ontcijferen, waarna ze hun GSM-nummer konden achterlaten. Wie slaagde, kreeg een SMS van Gilles De Coster die verwees naar een ander GSM-nummer.

  Wie belde naar het nummer hoorde De Coster uitleg geven over de aankondiging die om 16 uur plaats ging vinden: “Dag Mollenjagers. Fijn dat je belt, dat betekent dat je even enthousiast bent als ik voor de start van het nieuwe seizoen van De Mol binnenkort. En die start, daar is iets mee. Laat ons zeggen dat het totaal iets anders is geworden dan de kandidaten hadden verwacht. Meer ga ik er voorlopig nog niet over zeggen maar ik beloof: het wordt de moeite.”

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer