More

  ‘De Mol’ 2021 laat voor het eerst van zich horen met nieuw oranje scherm

  Advertentie

  -

  De Mol komt dit jaar terug met een nieuw seizoen. Al wordt wel een opvallende nieuwigheid geïntroduceerd: naast de groene en rode schermen, zijn er nu ook oranje schermen. 

  Dit jaar trekt Gilles De Coster met zijn kandidaten en de Saboteur naar Duitsland. De opnames vonden al afgelopen zomer plaats en binnenkort kunnen we de reeks opnieuw op het scherm verwachten. Een mysterieuze boodschap die vandaag op Facebook verscheen, is de eerste teaser in maanden en zet meteen de toon voor het nieuwe seizoen.

  Oranje scherm

  Zo zien we een vingerafdruk, die we kennen uit de vorige seizoenen, die groen en rood kleurt. Bij een groen scherm gaat de kandidaat door naar de volgende aflevering, terwijl een kandidaat die een rood scherm krijgt naar huis moet. Daar zit de nieuwigheid: in de video zien we nu ook een oranje scherm. Wat het scherm exact betekent, onthullen de makers niet.

  Daarnaast staat De Mol bekend om vaak geheime boodschappen in hun video’s te verstoppen. Zo zou het ons niet verbazen, mocht er een geheime code in de video verstopt zitten.

  Startdatum nieuw seizoen

  Wanneer het nieuwe seizoen van start gaat, is nog niet bekend. De twee vorige jaargangen gingen op 8 en 10 maart van start. In 2016 en 2017 was dat in februari, in 2018 was dat pas eind maart. Een nieuw seizoen gaat traditioneel van start met een promotiecampagne, maar vooralsnog blijft het stil. Al lijkt daar nu dus verandering in te komen.

  Wil je jezelf eens wagen aan De Mol? Bestel dan het Wie is de mol – bordspel via Bol.com (aff.)

  BronPlay4
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer