Kijktip: ‘De Ideale Wereld’ viert 500ste aflevering met ‘De Ideale Documentaire’

© VRT - Woestijnvis 2019

© VRT - Woestijnvis 2019

500 keer al kon je luisteren naar begintune van ‘De Ideale Wereld’. Volgende week donderdag viert het satirische magazine zijn 500ste aflevering en dat doen ze met ‘De Ideale Documentaire’ boordevol nooit eerder vertoonde beelden.

‘De Ideale Wereld’ viert op donderdag 5 december zijn 500ste aflevering. Dat maakt van het alternatieve nieuwsmagazine het langstlopende programma ooit op Canvas, na de Terzake, De Afspraak, De Canvascrack en misschien hier en daar nog wel een ander programma waar we nu even niet kunnen opkomen.

In 500 afleveringen van De Ideale Wereld zijn de revue gepasseerd: 2 echte presentatoren, 3 invallers, 2 zenders, 14 sidekicks, een paar écht leuke filmpjes en vooral heel veel uren overbodige televisie, aldus een persbericht.

Om deze mijlpaal in de televisiegeschiedenis te vieren, gunt Canvas de voltallige DIW-redactie één dag vakantie : op donderdag 5 december is er uitzonderlijk geen reguliere aflevering van ‘De Ideale Wereld’, maar wel een unieke documentaire die terugblikt op de meest legendarische momenten uit de voorbije 500 afleveringen. ‘De Ideale Documentaire’ bevat nooit eerder vertoonde beelden van achter de schermen, smeuïge verhalen van kroongetuigen en getuigenissen van de paar hoofdrolspelers die zich er kennelijk niet voor schamen dat ze ooit aan het programma hebben meegewerkt.

‘DIW 500 – De Ideale Documentaire’: donderdag 5 december, om 22.15 u op Canvas

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in