More

  De gekste theorieën en verdenkingen na ‘De Mol’ 2021 – Aflevering 7

  Advertentie

  -

  We hebben de zevende aflevering van De Mol even kunnen laten bezinken, maar toch blijft ze ons bezighouden. Hier zijn de beste theorieën van het moment. Benieuwd naar onze hoofdverdachten? Die kan je hier terugvinden. 

  Lees niet verder als je de aflevering nog moet bekijken.

  Elk jaar is het opnieuw uitkijken naar De Mol. Niet alleen naar de spannende afleveringen, maar ook naar de gekste theorieën en grappigste memes op sociale media. Na aflevering 7 wordt vooral Annelotte uitgesloten op sociale media. Sven en Lennart blijven verdacht.

  Sven

  Alle finalisten blijken op een foute mol te zitten. Ze stemden namelijk allemaal Philip, maar die is naar huis. De overgebleven kandidaten hadden meer vragen juist dan Philip, en dat is waarschijnlijk niet enkel door die ene pasvraag. Dat zou betekenen dat enkele vragen van toepassing zijn op zowel Philip als de mol. Is de mol dan iemand die vaak bij Philip in de buurt was? Sven dus…

  Tijdens de hotelproef was Sven de enige die niet aan het gebouw durfde te hangen. En dat terwijl Annelotte tegen een onbekende persoon een spel moest spelen. Wat als die onbekende persoon de mol was en Sven daarom niet naar beneden kon van het gebouw? Qua lichaamslengte zou het in ieder geval kunnen kloppen.

  Lennart

  In de laatste foto van de instagrampost met de drie finalisten heeft Lennart opeens wel heel groene ogen. Dat valt tijdens de afleveringen nooit op. Zijn de ogen groener gemaakt door de redactie omdat de mol altijd een groen scherm krijgt?

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door De Mol (@demol_play4)

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer