More

  De gekste theorieën en verdenkingen na ‘De Mol’ 2021 – Aflevering 6

  © Play4

  De gekste theorieën en verdenkingen na ‘De Mol’ 2021 – Aflevering 6

  -

  We hebben de zesde aflevering van het nieuwe seizoen van De Mol even kunnen laten bezinken, maar toch blijft ze ons bezighouden. Hier zijn de beste theorieën van het moment. Benieuwd naar onze hoofdverdachten? Die kan je hier terugvinden. 

  Lees niet verder als je de aflevering nog moet bekijken.

  Elk jaar is het opnieuw uitkijken naar De Mol. Niet alleen naar de spannende afleveringen, maar ook naar de gekste theorieën en grappigste memes op sociale media. Na aflevering 6 is Twitter unaniem: iedereen is de mol.

  Philip

  © Play4

  Tijdens de opdracht met de graffiti kan je in de achtergrond in hetzelfde groen als de chasers gebruiken duidelijk PDC staan. En laten dat nu net de initialen van Philip zijn. Philip De Cleen…

  Google ondersteunt Philip als mol. Als je “de mol is” intikt, krijg je “de mol is philip” als suggestie. En hij is de enige kandidaat van dit jaar die in het lijstje staat. Waarschijnlijk toeval, maar goede mollenjagers nemen alles serieus.

  Sven

  © Play4

  Sven lijkt de laatste aflevering ook net te erg op zijn gemak. Zeker terwijl hij met de auto rijdt, is hij heel zelfverzekerd. Is dat hoe een mol zich zou gedragen? Of eerder een kandidaat die al zeker weet wie de mol is?

  Annelotte

  © Play4

  Bij de graffiti-opdracht gaf Jasmien duidelijk aan dat er bij de originele graffiti twee touwtjes aan de trui hangen. Net als ze hierover begint, verandert Annelotte het onderwerp. Doet ze dat zodat ze als mol niet het juiste moet aanduiden en zo geen geld zal verdienen?

  Lennart

  © Play4

  Lennart biedt wel heel veel geld voor de vrijstelling. Dat is niet iets wat de mol normaal zou doen, maar misschien is dat net de truc van Lennart. Als de andere kandidaten denken dat de mol zoiets niet zou doen, schrappen ze hem misschien van hun verdachtenlijstje.

  Mooi easter egg

  En dit mooie easter egg willen we jullie ook niet onthouden. Tijdens de graffiti-opdracht zie je enkele letters. Ze lijken niet opvallend en vormen duidelijk geen woord. Maar als je verder nadenkt, zie je dat het de initialen zijn van alle ex-mollen: Magda, Hugo, Marc, Gilles, Eline, Pieter, Elisabeth en Alina. Komt er op de plaats van het vraagteken een S, een L, een A of een P?

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer