More

  De gekste theorieën en verdenkingen na ‘De Mol’ 2021 – Aflevering 5

  © Play4

  De gekste theorieën en verdenkingen na ‘De Mol’ 2021 – Aflevering 5

  -

  We hebben de vijfde aflevering van het nieuwe seizoen van De Mol even kunnen laten bezinken, maar toch blijft ze ons bezighouden. Hier zijn de beste theorieën van het moment. Benieuwd naar onze hoofdverdachten? Die kan je hier terugvinden. 

  Lees niet verder als je de aflevering nog moet bekijken.

  Elk jaar is het opnieuw uitkijken naar De Mol. Niet alleen naar de spannende afleveringen, maar ook naar de gekste theorieën en grappigste memes op sociale media. Na aflevering 5 zijn de meningen verdeeld, maar vooral Sven wordt verdacht volgens de Vlaamse twitteraars. Ook Lennart, Annelotte en Jasmien blijven zich dubieus gedragen.

  Sven

  © Play4

  Hoofdverdachte op Twitter deze week: Sven. De Japans-Duitse Takeo Ischi zong in zijn lied “Für mich ist das kleines Bier”. Tijdens die opdracht vond Sven het ineens nodig om een klein biertje te bestellen. Verdacht…

  Tijdens dezelfde opdracht ontdekte Sven ook zijn talent voor “alpenhoorn-blazen”. Nu ja, talent? Hij blies de hele tijd juist, tot hij het in de videoclip moest doen. En dat net bij een onderdeel waar hij helemaal alleen stond en dus perfect kon saboteren.

  Ook tijdens de opdracht met de puzzel deed Sven raar. Hij zat verkeerd op zijn plank, waardoor die volledig stuurloos werd. Het duurde heel lang voor hij dat doorhad. Was dat een manier om tijd te rekken? Of was Sven ineens echt zo onhandig? Dat zijn we van hem niet gewoon.

  Lennart

  © Play4

  Wanneer de kandidaten hun adem moesten inhouden, leerden we dat de mol zijn adem 2 minuten en 39 seconden kan inhouden. Zo’n longinhoud wijst eerder op een man. Als we kijken naar de overgebleven mannen, lijkt Lennart de meest logische keuze. Ook kon hij zijn adem in de aflevering 50 seconden inhouden. Misschien wist hij als mol wel dat hij het duel niet te goed mocht doen en zijn vorige record niet mocht verbreken.

  Annelotte

  © Play4

  Wanneer Annelotte aan de beurt was om haar adem onder water in te houden, leek het alsof ze begon te panikeren. Dat doet meteen denken aan een van de vorige seizoenen, toen mol Elisabet in de tunnels een paniekaanval kreeg. Achteraf bleek dat allemaal geacteerd te zijn. Gebruikt Annelotte die truc ook?

  Jasmien

  © Play4

  Jasmien slaapt nogal vaak in de auto. Door de vorige jaargangen weten we dat de mol vaak gebrieft wordt in de nacht. Moet Jasmien daarom overdag slaap inhalen?

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer