More

  De gekste theorieën en verdenkingen na ‘De Mol’ 2021 – Aflevering 4

  © Play4

  De gekste theorieën en verdenkingen na ‘De Mol’ 2021 – Aflevering 4

  -

  We hebben de vierde aflevering van het nieuwe seizoen van De Mol even kunnen laten bezinken, maar toch blijft ze ons bezighouden. Hier zijn de beste theorieën van het moment. Benieuwd naar onze hoofdverdachten? Die kan je hier terugvinden. 

  Lees niet verder als je de aflevering nog moet bekijken.

  Elk jaar is het opnieuw uitkijken naar De Mol. Niet alleen naar de spannende afleveringen, maar ook naar de gekste theorieën en grappigste memes op sociale media. Na aflevering 3 zijn de meningen verdeeld, maar vooral Lennart wordt verdacht volgens de Vlaamse twitteraars, maar ook Samina en Jasmien blijven zich dubieus gedragen.

  Lennart

  Hoofdverdachte nummer één op Twitter: Lennart. Verschillende theorieën leiden naar hem. Maak je al maar klaar voor deze tumultueuze rit door de Lennarttunnel.

  Wanneer de kandidaten aan het begin van de aflevering zeiden welk dier ze zouden zijn, zei Lennart dat hij een vogel is. In de rest van de aflevering komen verschillende verwijzingen naar vogels terug: in woorden, maar ook in opdrachten. Wist Lennart dat al en speelt hij erop in?

  Bij de tweede opdracht wordt er gevraagd welke kandidaten goed zijn in bingewatchen. Lennart zegt van niet, maar dat hij wel graag naar Telefacts kijkt. Dat programma vermeldt hij achteloos en willekeurig, zonder enige reden. En wie presenteert Telefacts? Birgit Van Mol. Subtiele hint?

  Ook in de afbeelding van de mol is het mogelijk om het gezicht van Lennart terug te vinden. Maar het kan ook gewoon wishful thinking zijn natuurlijk…

  Ook zijn er overal tips terug te vinden die leiden naar letters van Lennarts naam. Zo vonden speurders al tips naar de R, de N en de T. Die zitten niet samen in een andere naam van een kandidaat.

  Samina

  Samina zegt bij de laatste opdracht meteen dat haar eten heel erg pikant is, waar ze later spijt van lijkt te hebben. Maar het zou ook kunnen dat ze de mol is en al zegt dat haar eten pikant is om niet verdacht te lijken. Een mol zou zich immers nooit verraden op die manier… Toch? Misschien is dit wel de ultieme truc van Samina om uit de verdenking te blijven. De kans was toch enorm groot dat de kandidaten die op de bomstoel zaten, zouden kiezen voor de pasvragen in plaats van het geld.

  Jasmien

  En ook de theorie rond het woord blauw houdt stand. Vorige keer was het woord blauw een teken van de hypnotiseur dat de kandidaten niet verder mochten schrijven. Jasmien droeg later in de aflevering een trui met het woord blauw op. Ook tijdens de voetbalopdracht speelde het team van de kandidaten in het blauw. En net op het moment dat Gilles De Coster het woord blauw uitsprak, kwam Jasmien weer in beeld. Een tip van de programmamakers?

  Lieve programmamakers…

  Als laatste moeten we ook nog even onze teleurstelling in de programmamakers uitspreken. Het kan niet anders dan dat het fragment waarin Sven en Philip discussieerden wie er aan het touw ging hangen, hilarisch was. En dat hebben ze ons gewoon niet getoond. Jammer, jammer… Dus alstublieft, plaats deze beelden nog op de website. Hartelijk bedankt!

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer