More

  De gekste theorieën en verdenkingen na ‘De Mol’ 2021 – Aflevering 3

  © Play4

  De gekste theorieën en verdenkingen na ‘De Mol’ 2021 – Aflevering 3

  -

  We hebben de derde aflevering van het nieuwe seizoen van De Mol even kunnen laten bezinken, maar toch blijft ze ons bezighouden. Hier zijn de beste theorieën van het moment. Benieuwd naar onze hoofdverdachten? Die kan je hier terugvinden. 

  Lees niet verder als je de aflevering nog moet bekijken.

  Elk jaar is het opnieuw uitkijken naar De Mol. Niet alleen naar de spannende afleveringen, maar ook naar de gekste theorieën en grappigste memes op sociale media. Na aflevering 3 zijn de meningen verdeeld, maar vooral Samina, Philip en Jasmien zijn heel verdacht volgens de Vlaamse twitteraars.

  Samina

  © Play4

  Isidoor – de nieuwe reisgezel (en schattigste reisgezel ooit) – zorgt ervoor dat Samina erg verdacht wordt. Verschillende mensen merken op dat 4 april – de dag dat de aflevering werd uitgezonden – de naamdag van de heilige Isidoor is. Die heet ook wel Isidorus van Sevilla. Als je Samina googelt, kom je te weten dat haar grootouders afkomstig zijn van… jawel, Sevilla. Samina heeft daar dus haar roots liggen. Ook vertelde ze in de eerste aflevering dat ze flamencolerares is.

  Philip

  © Play4

  Philip is al van in het begin een hoofdverdachte, maar toch beginnen veel mensen te twijfelen. Ja, hij liet een hond ontsnappen in de eerste opdracht en gooide heel wat dominosteentjes om. Allemaal mollenacties? Of is Philip gewoon onhandig? Het ligt er allemaal wel heel erg dik op als Philip de mol zou zijn. Maar misschien is dat net zijn tactiek…

  Jasmien

  © Play4

  In de eerste opdracht liep Jasmien de pakjesbezorger van UPS zomaar voorbij. Vreemd, want het gaat toch om een opvallend figuur en er was duidelijk gezegd aan de telefoon dat ze zo iemand moesten zoeken.

  Maar dat is niet alles. In de hypnoseopdracht was ‘blauw’ het woord dat de kandidaten afleidde. In de opdracht erna droeg Jasmien een trui met het woord ‘blauw’ erop. Deed ze dat in de hoop dat de hypnose nog zou werken en de kandidaten de dominosteentjes trager zouden plaatsen?

  Isidoor

  © Play4

  Tot slot heeft ook ongeveer heel de Vlaamse twitterbevolking besloten dat er een enorme plottwist in het spel zit. Isidoor is de mol! Zeker na zijn sabotage bij de dominosteentjes.

  Nee, dat kan natuurlijk niet. Maar zonder enige twijfel is Isidoor nu al de populairste van de groep!

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer