More

  De gekste theorieën en verdenkingen na ‘De Mol’ 2021 – Aflevering 2

  © Play4

  De gekste theorieën en verdenkingen na ‘De Mol’ 2021 – Aflevering 2

  -

  We hebben de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van De Mol even kunnen laten bezinken, maar toch blijft ze ons bezighouden. Hier zijn de beste theorieën van het moment. Benieuwd naar onze hoofdverdachten? Die kan je hier terugvinden. 

  Lees niet verder als je de aflevering nog moet bekijken.

  Elk jaar is het opnieuw uitkijken naar De Mol. Niet alleen naar de spannende afleveringen, maar ook naar de gekste theorieën en grappigste memes op sociale media. Na aflevering 2 blijkt vooral Philip heel verdacht volgens de Vlaamse twitteraars.

  Philip

  © Play4

  Verschillende kijkers vertrouwen Philip niet meer na de laatste opdracht. Daar sprak hij al over 5000 euro in plaats van 3000 euro voor Gilles De Coster had gezegd dat er meer te verdienen viel. Daarom stijgt Philip als verdachte. Had hij gewoon niet goed geluisterd of handelde hij met voorkennis?

  Maar er is nog een reden waarom Philip verdacht is. Tijdens de piano-opdracht bleef hij maar op de foute toets drukken. Speelde hij echt zo slecht, of sloeg hij voortdurend die toets aan om de andere kandidaten te saboteren? Het was wel opvallend vaak dat hij die toets aanraakte…

  Lennart

  © Play4

  Ook Lennart blijft verdacht. Vorige week was hij de topfavoriet op Twitter, maar ook deze week lijkt hij niet geheel onschuldig. Tijdens de wijnopdracht leek hij wel heel traag de druiven te halen die geperst moesten worden. En toen ze beneden aankwamen, was zijn glas net niet genoeg gevuld. Spijtig? Of toch gewoon opzettelijk?

  Jasmien

  © Play4

  Ook voor Jasmien valt iets te zeggen. Als je op jouw mol wil stemmen op de website van GoPlay, staat er in de rechterbovenhoek een hamertje bij het reglement. Net zo een als een rechter gebruikt. En Jasmien is advocaat van beroep… Genoeg om een theorie te starten.

  Annelotte

  © Play4

  Ook Annelotte blijft op ons lijstje staan. Tijdens de piano-opdracht bleek dat ze piano kan spelen. Toch leerde ze Kevin de noten fout aan, wat Katrien later opmerkte. Deed ze dat met opzet of zijn haar pianokunsten toch niet zo goed?

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer