More

  De gekste theorieën en verdenkingen na ‘De Mol’ 2021 – Aflevering 1

  De gekste theorieën en verdenkingen na ‘De Mol’ 2021 – Aflevering 1

  -

  We hebben de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van De Mol even kunnen laten bezinken, maar toch blijft ze ons bezighouden. Hier zijn de beste theorieën van het moment. Benieuwd naar onze hoofdverdachten? Die kan je hier terugvinden. 

  Lees niet verder als je de aflevering nog moet bekijken.

  Elk jaar is het opnieuw uitkijken naar De Mol. Niet alleen naar de spannende afleveringen, maar ook naar de gekste theorieën en grappigste memes op sociale media. Na aflevering 1 blijkt vooral Lennart heel verdacht volgens de Vlaamse twitteraars.

  Lennart

  © Play4

  Al bij de voorstelling van de kandidaten vertelde Lennart kleurenblind te zijn. KleurenBLIND… Net zoals een mol?

  Ook zijn bijzondere huisdier, de axolotl, leidt tot de wildste theorieën. De tekst van Karl Marx aan het begin van de aflevering luidde: “Alle begin is moeilijk, geldt in elke wetenschap.” Niet veel later begon Lennart over zijn huisdier, dat volgens hem een “wetenschappelijk dier” is. Toeval?

  Maar dat is niet de enige verwijzing die we aan het beestje kunnen linken. De axolotl blijkt een salamander uit de familie van molsalamanders te zijn. Dat zo’n klein diertje tot zo veel speculaties kan leiden…

  Jasmien

  © Play4

  Ook van Jasmien geloven velen niet dat ze onschuldig is. De advocaat keek tijdens de opdracht waarbij ze de namen van de andere kandidaten moesten zoeken in de Spaanse helm waarop Samina’s naam stond. Had ze die niet gezien? Of was het toch met opzet dat ze hem omdraaide en teruglegde?

  Ook haar positie in de montage lijkt verdacht. In het introfilmpje krijg je te lezen dat de kandidaten een mol in hun midden hebben. En wie is de vijfde persoon in het filmpje? Jasmien. We mogen ook niet vergeten dat dit het eerste jaar is waar de programmamakers over een oranje scherm spreken. Jasmien droeg tijdens de aflevering een oranje jas, en nam ook nog eens het oranje molboekje mee op reis.

  Annelotte

  © Play4

  Annelotte is een andere verdachte dame. De bijnaam van de Dilbeekse is Lottiepoes, wat erg benadrukt werd in het programma. Een poes heeft negen levens, en dit is ook nog eens het negende seizoen. Het lijkt misschien vergezocht, maar toch zou deze tip kunnen leiden naar de mol.

  Ook haar gedrag is vreemd. Ze lijkt na de eerste opdracht heel tevreden te zijn met de lege pot. Annelotte, we houden je in de gaten.

  Noah

  © Play4

  Zelfs nieuweling Noah wordt verdacht. Tijdens de zoektocht naar namen stond zijn naam op een munt. Alle locaties hadden een verwijzing naar iets wat met de kandidaten te maken heeft. Stond Noahs naam op een munt omdat hij zo weinig mogelijk geld in de pot wil?

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie