More

  © Stephanie Bola - Balancia Studios

  De gedroomde samenwerking van Loïc Nottet en Laura Tesoro is er: ontdek ‘Strangers’

  -

  De langverwachte samenwerking van Loïc Nottet en Laura Tesoro is er. Ze bewezen ieder op hun beurt al dat ze veel meer zijn dan een Eurosong-eendagsvlieg en nu doen ze dat voor het eerst samen. 

  Een gedroomde samenwerking is het voor Loïc Nottet en Laura Tesoro. Het is gek dat het niet eerder gebeurde, want ze delen een heleboel interesses. Zo namen ze ieder langs hun eigen kant van de taalgrens deel aan ‘The Voice’ en zitten ze bij dezelfde platenfirma. Uiteraard namen ze ook op jonge leeftijd deel aan het Eurovisiesongfestival. Loïc deed dat in 2015, Laura stond een jaartje later op het grote podium. Sindsdien bracht Loïc al twee albums uit, Laura heeft er eentje op haar naam staan.

  Toen ze in 2019 op Rode Neuzen Dag het podium deelden in het Sportpaleis besloten ze om ook samen in de studio te duiken met producer Alex Germys. Dat leverde al snel ‘Strangers’ op, een single die ze samen schreven over een liefde die niet meer is wat ze geweest is. De song begint voorzichtig met de vocals van Loïc, vergezeld van enkele dromerige synths, tot het in grootsheid uitbarst tijdens het refrein met Laura erbij. ‘Strangers’ toont hoe mooi de stemmen van Laura en Loïc bij elkaar passen. Hier mag zeker wel een vervolg op komen.

  Beluister ‘Strangers’ via jouw favoriete streamingdienst. 

  Check de lyrics video van ‘Strangers’

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie