More

  De finale van ‘The Masked Singer’ komt dichterbij: dit zingen de figuren deze vrijdag

  Advertentie
  Advertentie

  -

  Na de ontmaskering van Zeemeermin is het vrijdag opnieuw tijd voor een nieuwe ontmaskering in ‘The Masked Singer’. Slechts vijf figuren blijven nog over en dat betekent ook dat de finale stilaan dichterbij komt. 

  LEES OOK: Dit zijn onze hoofdverdachten in ‘The Masked Singer’

  Amper bekomen van de ontmaskering van afgelopen vrijdag, zetten de vijf resterende Masked Singers alle op alles in de strijd om de face-off te vermijden. Vanaf vrijdag gaan de pakken niet meer per 2 of per 3 in duel, maar strijdt iedereen tegen iedereen. 

  Dit zullen ze zingen

  Een Aap, een Duiker, een Wolf, een Suikerspin en een Koningin zingen samen een liedje. Het zou het begin kunnen zijn van een mop, maar het is gewoon het begin van onze show”, aldus Niels Destadsbader. De vijf zingen vrijdag voor het eerst samen een groepsnummer op ‘One Way Or Another’ van One Direction. Na het groepsnummer nemen de Masked Singers het één voor één tegen elkaar op.

  De sugarlips van Suikerspin bijten de spits af met ‘Kiss’ van Prince. Wolf zet zijn charmeoffensief verder en heeft daar deze week zelfs sambaballen voor meegebracht. Hij brengt ‘Teeth’ van 5 Seconds Of Summer. Koningin zal ‘Euphoria’ van Loreen zingen, Duiker zal ‘Jealous’ van Labrinth zingen. Aap sluit de show af met ‘California Gurls’ van Katy Perry.

  Finaleweek

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie