More

  De Finale van K2 zoekt K3 2021: Amy, Julia, Celester of Diede maken nog kans

  © VTM

  De Finale van K2 zoekt K3 2021: Amy, Julia, Celester of Diede maken nog kans

  -

  K2 zoekt K3 2021 komt vanavond ten einde. Tien weken lang ging Vlaanderen en Nederland op zoek naar de beste opvolger voor Klaasje van K3. De live finale belooft spannend en uniek te worden, zo zal deze – door een coronabesmetting – zonder Marthe plaatsvinden, al zal ze er wel digitaal bij zijn.

  Dit is de winnaar van K2 zoekt K3

  De zoektocht naar een opvolger voor Klaasje loopt vanavond ten einde. Of – na het afvallen van Remi en Luca – kunnen we definitief van een opvolgster spreken, want het nieuwe K3-lid zal ook deze keer een meisje zijn. Tien weken lang leefden we mee met de kandidaten – gaande van de auditieshows, tot het bootcamp en de studioshows – maar vanavond zullen we eindelijk te weten komen wie voortaan mee zal zingen en dansen met Hanne en Marthe.

  © VTM

  Laatste vier kandidaten

  Slechts vier kandidaten zijn er nog: Amy, Celester, Diede of Julia maken nog steeds kans om het nieuwe K3’tje te worden. De finalisten bewijzen zich vanavond in de live finale een allerlaatste keer voor de vakjury en de kijkers thuis. Want nadat het studiopubliek de afgelopen weken kon kiezen, krijgt de kijker nu voor het eerst zeggenschap op de uitkomst van de wedstrijd.

  De kandidaten zullen – na een groepssong – samen met Hanne en Marthe zingen. Zo krijgen we vier mogelijke formaties van K3 te zien, die vier gloednieuwe liedjes van het volgende album van K3 zullen zingen. Door een coronabesmetting zal Marthe weliswaar niet fysiek in de studio aanwezig zijn, maar zal ze de show digitaal mee beleven. Ze zal de nieuwe liedjes wel mee performen.

  • Hanne, Marthe en Amy zingen Superster
  • Hanne, Marthe en Celester zingen Tsjikke Boem
  • Hanne, Marthe en Diede zingen Kruisje Op Een Wereldkaart
  • Hanne, Marthe en Julia zingen Giddy-Up-A-Gogo

  Hanne en Marthe kiezen

  Nadien ligt het lot van de kandidaten in de handen van het publiek en de jury. Zo kiest de kijker thuis 2 kandidaten die door mogen naar de volgende ronde. De vakjury kiest de derde finalist. Nadien zingen de drie overgebleven kandidaten een best off-nummer uit de vorige afleveringen. De kijker en de jury zal elk 1 kandidaat die kiezen. De twee finalisten zullen een speciale versie van Waterval zingen met Hanne en Marthe. De definitieve keuze – de uiteindelijke winnaar – wordt door Hanne en Marthe gekozen.

  Wie wordt het nieuwe K3’tje? Amy, Celester, Diede of Julia? We zien het vanavond vanaf 19u55 bij VTM.

  © VTM
  © VTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer