More

  © Play4

  ‘De Cooke & Verhulst Show’: Erik Van Looy liet 1 miljoen dollar liggen voor remake en Ben Weyts geen fan van Super League

  Gerelateerde artikels

  -

  Vanavond was het tijd voor de eerste aflevering van De Cooke & Verhulst Show, dat is de opvolger van Gert Late Night. Vanuit studio 5 in Schelle ontvingen James en Gert onder andere Ben Weyts en Erik Van Looy.

  Gert Verhulst en James Cooke zeggen dit voorjaar hun vertrouwde Evanna vaarwel en ruilden die in voor een ‘normale’ studio in Schelle. In de eerste aflevering ontvingen ze hun ‘bekende vrienden’: Jeroom, Marc-Marie Huijbregts, Rani De Coninck, maar ook Erik Van Looy. Ben Weyts was de centrale gast in de eerste aflevering.

  Erik weigerde 1 miljoen dollar

  Bij James en Gert onthulde Erik Van Looy dat hij 1 miljoen dollar liet liggen voor de remake van De Zaak Alzheimer. Eerst wou de filmstudio dat hij de film zelf regisseerde, maar Van Looy kreeg – na een lang verblijf in de VS – heimwee naar ons land, waardoor hij het aanbod afsloeg.

  Ben Weyts niet te spreken over Super League

  Twaalf Europese topclubs dreigen ermee om de Champions League te verlaten en een eigen Super League op te richten. Minister van Sport Ben Weyts (N-VA) is niet te spreken over het idee. “Ik vind dat verschrikkelijk. (…) Dit is echt zichzelf afschermen en afzonderen. Het is een zelfversterkend effect, want als ze daarin blijven, in de verwachting dat daar het grote geld naartoe zal gaan en niet naar de Champions League zal gaan, dan zullen ze hun positie bestendigen.”

  BronPlay4
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie