More

  De Allerslimste Mens Ter Wereld: vanaf 5 september op Play 4!

  © Play4

  De Allerslimste Mens Ter Wereld: vanaf 5 september op Play 4!

  -

  Vanaf maandag 5 september wordt het startschot gegeven van het 20ste seizoen van de Slimste Mens Ter Wereld. Voor dit jubileumseizoen komen de beste en leukste kandidaten van de afgelopen seizoenen terug meequizzen. Play 4 liet vandaag de trailer voor het eerst zien, en daarvoor gaan ze wel heel ver terug de tijd in… .

  Je vaste quizprogramma is terug! De trailer leidt je langs de eerste sporen van de bekendste quiz van het pagus Flandrensis ! Je ziet Erik Van Looy als een onverbiddelijke Romeinse quizkeizer, zijn renaissance als zonnige quizkoning tot na-oorlogse quizmaster van wereldleiders als Churchill, Roosevelt en andere kwistenbiebels.

  Om het jubileum te vieren blikken zes duo’s ook terug op de hoogte- en dieptepunten uit de voorbije 677 afleveringen, in De Slimste Mens 20, dat vanaf 15 augustus te zien is op GoPlay. De volgende duo’s komen aan bod: Erik Van Looy & Philippe Geubels, Jonas Geirnaert & Jeroom, Pedro Elias & Bart Cannaerts, Ella Leyers & Rik Verheye, Jennifer Heylen & Bockie de Repper en Rik Torfs & Bart De Wever.

  Sinds 2003

  De Slimste Mens Ter Wereld kwam in 2003 voor het eerst op de buis, waarbij het programma de eerste 9 seizoenen op Eén werd uitgezonden. Sinds 2012 is het een vaste waarde op Play4. De quiz is vooral bijzonder omdat de kandidaten diep moeten graven in hun collectieve geheugen om de antwoorden te vinden.

  Er zijn 5 rondes die de 3 kandidaten moeten spelen. De beste speler mag door naar de volgende aflevering, de 2 overgebleven kandidaten spelen de finale. In de laatste 2 finaleweken komen de beste 8 spelers terug die strijden om de titel ‘De Slimste Mens Ter Wereld’.

  BronPlay4
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer