More

  De allerlaatste show van Ellen DeGeneres

  Official White House Photo by Chuck Kennedy, Public domain, via Wikimedia Commons

  De allerlaatste show van Ellen DeGeneres

  -

  Nadat Ellen DeGeneres vorig jaar aankondigde na 19 jaar te stoppen met haar talkshow, komt er nu vandaag echt een einde aan. Om 15 uur plaatselijke tijd presenteert Ellen haar allerlaatste show.

  Op 8 september 2003 kwam de eerste Ellen DeGeneres show op antenne. Ellen was toen al bekend als actrice van de sitcom These Friends Of Mine, dat in het tweede seizoen omgedoopt werd tot Ellen aangezien zij toen een belangrijk hoofdpersonage was. Verder kwam ze in 1997,gelijktijdig met haar personage, naar buiten met het nieuws dat ze op vrouwen viel. Haar personage Ellen Morgan was het eerste openlijke lesbische personage, wat kon rekenen op veel media-aandacht. In de laatste show, die eerder al opgenomen werd, komen onder andere Jennifer Aniston, Billie Eilish en P!nk langs.

  Pestgedrag

  De aankondiging van het afscheid van de show, kwam er nadat ze werd beschuldigd door voormalige werknemers van pestgedrag. De werknemers verklaarden dat ze zich vaak geïntimideerd voelden en dat ze slecht werden behandeld. Ellen reageerde met het volgende “Er is een intern onderzoek geweest en ik heb ontdekt dat er dingen zijn gebeurd die nooit hadden mogen gebeuren. Ik neem dat erg serieus. Ik wil mijn excuses aanbieden aan de mensen die hieronder hebben geleden. Ellen zelf verklaart dat ze stopt omdat de show voor haar niet langer een uitdaging is. ”Hoe geweldig ik de show ook vind, het is gewoon geen uitdaging meer. Het is niet leuk meer.”

  Heel wat beroemdheden

  Ellen kreeg bijna heel Hollywood en ver daar buiten over de vloer in haar talkshow. Het programma is een mix van komedie, celebrities, muziek en verhalen. Van Obama tot Justin Bieber, in totaal gaf Ellen ongeveer 2500 interviews met beroemdheden. In 2019 kwamen de 9-jarige Anae en haar danslerares Jeny, afkomstig uit Brussel, langs bij Ellen nadat hun dansvideo viraal ging. Ze ontvingen elk 10 000 dollar van Ellen.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie