More

  De 5 last-minute tech gadgets kerstcadeau ideeën die iedereen blij maakt

  De 5 last-minute tech gadgets kerstcadeau ideeën die iedereen blij maakt

  -

  Met de feestdagen voor de deur zijn we met z’n allen op zoek naar de leukste kerstcadeaus voor onze geliefden. Ben je nog op zoek naar hét perfecte cadeau en wil je eens afwisselen van het klassieke flesje parfum of het zóveelste paar sokken? Doe inspiratie op in ons lijstje.

  Draadloze oplader van Belkin (€19,99)

  Bol.com

  De voordelen van een draadloze oplader zijn immens. Daarmee kan je opladen zonder een kabel te gebruiken, door gewoonweg je smartphone op het toestel te leggen. Dan kan je ook meteen afscheid nemen van die brakke kabels die het na een halfjaar begeven.

  De draadloze oplaad-technologie is dan ook aan een opmars bezig en vindt zijn weg naar de meeste huishoudens, mede dankzij de lage prijs van de opladers. De Belkin BOOST↑CHARGE™ Special Edition is speciaal ontworpen voor Apple. Alle toestellen vanaf een iPhone 8 kunnen opgeladen worden tot 7,5 W. Bijkomend voordeel is dat deze draadloze oplader gemaakt is van hoogwaardig roestvrij staal met een chroomlaagje, daardoor ziet en voelt de lader ook exclusief aan. Alle andere Qi-devices kunnen er ook mee opgeladen worden. Bij Bol.com is de lader extreem scherp geprijsd, Apple verkoopt hem namelijk aan €49,99

  Je kan hem bij Bol.com kopen voor €19,99 i.p.v. €49,99 (aff.)

  Slimme LED-strip van Nederlands merk Hombli (€49,49)

  Bol.com

  Je huis slim maken was in 2020 meer dan ooit een trend. Al betekent dat voor verlichting vaak de aanschaf van dure pakketen met een speciale bridge. Het Nederlandse Hombli wilt daar een einde aan maken en maakte zijn eigen slimme accessoires. 

  Met de Hombli Smart LED Strip (van 5 meter lang) breng je het huis tot leven en automatiseer je jouw verlichting, zo kan je instellen dat de strip iedere ochtend opstart. Plak de strip achter of op kasten of gelijk waar je een prachtige verlichting wilt creëren. De set is gebouwd volgens het plug & play principe en vereist geen technische kennis: plaats de stekker in het stopcontact, open de app en je bent al klaar. De LED strip maakt verbinding met je wifi-netwerk en laat zich bedienen via de app. De strip is tevens waterdicht en geschikt voor binnen- en buiten. Verder kan de strip aangestuurd worden met Google Assistant, Siri of Alexa. We hebben hem zelf getest en zijn erg blij over de Hombli LED Strip.

  Je kan hem bij Bol.com kopen €49,49 (aff.)

  De herbruikbare – stijlvolle – waterfles Dopper (€12,50)

  Bol.com

  Dopper wilt de wereld afhelpen van wegwerpflesjes. De berg plasticafval wordt in de oceanen dan ook alsmaar groter.

  Een Dopper is dan ook steeds een goed idee, zo draag je bij aan het einde van de wegwerpflesjes. Je kan tevens kiezen tussen een heleboel verschillende kleuren: gaande van blauw, groen, wit, roze, geel en paars. De fles is makkelijk af te wassen en tevens geschikt voor de vaatwasser.

  Je kan hem bij Bol.com kopen €12,50 (aff.)

  Goede voornemens met een gloednieuw sporthorloge (€119)

  Bol.com

  Nu 2020 op zijn einde loopt, komen de goede voornemens er opnieuw aan. Misschien waag je jezelf – nog maar eens – aan een sportiever jaar. Nu kan je jezelf (of je geliefde) sierlijk verplichten met de aankoop van een sporthorloge. 

  De Fitbit Charge 4 volgt je sportieve activiteiten en berekent je calorieverbruik. Dankzij verschillende sensoren weet het toestel welke sport je aan het uitoefenen bent. De Charge 4 heeft ook een ingebouwde GPS, waardoor je jouw parcours, de snelheid en het tempo kan bekijken. Verder kan het toestel ook Spotify bedienen en meldingen weergeven die je op jouw telefoon ontvangt. De Fitbit Charge 4 heeft een batterijduur van 7 dagen, tenzij je de GPS gebruikt, dan moet je het apparaat na 4 uur opladen.

  Je kan hem bij Bol.com kopen 119 (aff.)

  Een van de beste hoofdtelefoons met noice cancelling (€239)

  Bol.com

  De Sony WH-1000XM3 werd door verschillende techwebsites verkozen tot één van de beste hoofdtelefoons van het moment. Het toestel beschikt over noice cancelling en een snellaadfunctie. Zo kan je op 10 minuten tijd 5 uur luistertijd bekomen. De volgeladen accu kan zo’n 30 uur mee. Het geluid van de WH-1000XM3 is geweldig en laat muziek volledig tot zijn recht komen, al hoor je in de standaardinstellingen meer bassen dan bij de concurrenten. Via de app is het geluid volledig aan te passen.

  Het toestel werd dit najaar opgevolgd door de Sony WH-1000XM4 en is daardoor dus een generatie ouder (en goedkoper), maar doet het nog altijd excellent. De Sony WH-1000XM4 kost zo’n 100 euro meer.

  Bekijk de Sony WH-1000XM3 bij Coolblue aan €239 (aff.)

  Bekijk de – nieuwste generatie – Sony WH-1000XM3 bij Bol.com aan €341 (aff.)

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer