Dax J tweede naam voor KNTXT op 16 november in Sportpaleis

Op zaterdag 16 november vindt de tweede Sportpaleiseditie van KNTXT plaats. KNTXT, dat is een concept met een duidelijke doelstelling: een kwaliteitsvolle techno-ervaring, met de beste nationale en internationale acts. Na edities in Brussel, Gent en Antwerpen en een eigen stage op Tomorrowland, bracht KNTXT de allerbeste technobeats van het moment vorig jaar voor het eerst naar het Sportpaleis. 

Deze week pakt KNTXT uit met de indrukwekkende line-up voor de tweede editie. Vijf dagen lang wordt elke dag een nieuwe naam bekend gemaakt. Gisteren werd al de komst van Charlotte de Witte bevestigd, vandaag wordt daar de Londense dj en producer Dax J aan toegevoegd. Al op erg jonge leeftijd sloeg Dax aan het producen. Zijn muziek was oorspronkelijk vooral geïnspireerd door Drum n Bass helden als Goldie en Bad Company. Tot hij een zekere zomer in Ibiza techno ontdekte.

Het werd zijn grote liefde. Hoewel de passie voor 4/4 beats het sindsdien helemaal heeft overgenomen, blijven oude Jungle vibes tot op vandaag herkenbaar in zijn tracks. Zijn trademark sound wordt opgepikt door de grootste dj’s in de elektronische muziekscene en brengt hem naar de meest legendarische feesten. Zo draaide hij een closing set op Awakenings voor ADE in de Amsterdamse Gashouder en speelde hij een 10 uur durende marathonset in Berghain, ’s werelds meest beruchte techno club in Berlijn.

KNTXT op 16 november in Sportpaleis, Antwerpen. Tickets & Info: proximusgoformusic.be

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in