More

  Darts met BV’s op VTM 2: ex-voetballer Olivier Deschacht en Miss België Celine Van Ouytsel

  © VTM

  Darts met BV’s op VTM 2: ex-voetballer Olivier Deschacht en Miss België Celine Van Ouytsel

  -

  Iedereen kent stilaan Dancing Dimi: ons Belgisch dartsfenomeen. Negen Bekende Vlamingen zullen in de voetsporen treden van Dimitri Van den Bergh tijdens een nieuw programma op VTM 2.

  Is darts een cafésport of toch meer? Wij wagen ons niet aan een uitspraak, maar feit is dat tijdens belangrijke wedstrijden tot 400.000 kijkers naar Dancing Dimi keken op VTM 2. In aanloop naar het nieuwe WK, dat op 15 december van start zal gaan, daagt VTM 2 negen Bekende Vlamingen uit om zich zes weken lang te verdienen in de sport. Sean Dhondt zal het nieuwe programma presenteren.

  Deze BV’s nemen deel

  Olivier Deschacht

  © VTM

  Vorig seizoen stopte Olivier Deschacht met voetballen. Nu zal hij zich aan een andere sport wagen. Benieuwd of hij darts even plezant zal vinden als voetbal.

  Celine Van Ouytsel

  © VTM

  Deze beauty met brains zal alles op alles zetten om het programma te winnen. Al mag ze van haar mama niet in de woonkamer oefenen. Als dat maar goed komt…

  Thibault Christiaensen

  © VTM

  Thibault ken je van bij Studio Brussel en als bandlid van Equal Idiots. Hij oefende zelfs in de backstage van enkele festivals. Mogelijk wordt hij een pittige tegenstander voor velen.

  Jinnih Beels

  © VTM

  Ze heeft het druk met haar politieke leven, maar toch vond ze enkele uren de tijd om zich aan darts te wagen. Als ex-politiecommissaris weet ze hoe ze perfect op doel moet schieten. Of dat haar ook zal helpen bij darts, moet de toekomst uitwijzen.

  Kenji Gooris

  © VTM

  Het is de jongste telt uit het gezin Gooris-Pfaff. Herbergt hij hetzelfde sportieve talent als grootvader Jean-Marie? Of zal hij toch vooral entertainen zoals papa Sam als geen ander kan?

  Hannelore Simoens

  © VTM

  We kennen haar als een serieuze politiek journaliste bij VTM Nieuws. Al zat ze de voorbije tijd ook regelmatig in de mancave van haar vriend voor een portie darts. Bijt deze journalistieke pitbull zich vast in het dartsspel?

  Vincent Fierens

  © VTM

  Qmusic-presentator Vincent Fierens traint al wekenlang op darts, alhoewel hij het voordien nooit gespeeld had. Aan zijn enthousiasme zal het alvast niet liggen.

  Kamal Kharmach

  © VTM

  Deze grapjas kennen we van Eén en zijn comedyshows, maar zal hij ook zijn serieuze kant kunnen tonen tijdens het darten? Dat zien we in BV Darts.

  Andy Peelman

  © VTM

  Deze ex-politieman is een manusje-van-alles. Na The Masked Singer zal hij zich nu ook aan darts wagen. Gelukkig ditmaal zonder masker, dat zal de precisie ten goede komen.

  De eerste aflevering is te zien vanaf 4 november op VTM 2.

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer