More

  Dit zijn de deelnemers van het nieuwe seizoen ‘Dancing With The Stars’ 2021

  © Play4

  Dit zijn de deelnemers van het nieuwe seizoen ‘Dancing With The Stars’ 2021

  -

  Binnenkort start op Play4 een nieuw seizoen van Dancing With The Stars. Vandaag werden de deelnemers voorgesteld.

  Afgelopen seizoen danste Julie Vermeire zich een weg naar de overwinning, een jaar eerder werd James Cooke bekroond tot winnaar van Dancing With The Stars. Na een jaar stilte komt Play4 dit najaar met een derde seizoen van de danswedstrijd. Acht kandidaten gaan de dansuitdaging van hun leven aan en zullen dansen zoals jive, tango of modern in mum van tijd onder de knie moeten krijgen.

  Eerder raakte al bekend dat Nina Derwael, Lotte Vanwezemael en Metejoor gingen deelnemen aan het nieuwe seizoen, maar ook prinses Delphine van Saksen-Coburg zal op het podium schitteren. Maksim Stojanac kan jammer genoeg niet aan het programma deelnemen. Een schouderblessure verhindert hem om intensief te dansen.

  Dit zijn alle deelnemers

  Nora Gharib

  © Play4

  Nora Gharib is een competitiebeest. Na K3 zoekt K3 en The Masked Singer zal ze nu ook Dancing With The Stars op haar palmares kunnen schrijven. Ze krijgt als danspartner nieuwkomer Adrián Barinaga.

  Jonatan Medart

  © Play4

  Met enkele awards op zijn prijzenkast, zoals de Jamies en de Gouden K’s, weet deze TikTok-ster wat prijzen winnen betekent. Maar zal hij ook voldoende in zijn mars hebben om Dancing With The Stars te winnen? Björk Gunnarsdóttir zal Jonatan, na een paar succesvolle seizoenen met Jani Kazaltzis en James Cooke, begeleiden.

  Pieter Timmers

  © Play4

  Deze Olympische medaillewinnaar waagt zich na zwembaden aan een dansvloer. Heeft zijn pensioen hem roestig gemaakt of is Pieter een vlotte danser? Zijn coach is de Nederlandse Natascha De Jong.

  Yemi Oduwale

  © Play4

  Deze acteur ken je van Dertigers en Thuis, maar binnenkort ongetwijfeld ook van Dancing With The Stars. Yemi Oduwale zal de komende weken de dansvloer onveilig maken met danspartner Laura Jottay.

  Lotte Vanwezemael

  © Play4

  Dit najaar zal Seksuolotte de heupen losschudden in Dancing With The Stars. Samen met haar danspartner Frank Zegels hoopt ze ver te geraken in de danscompetitie, maar kan een klinisch psychologe ook met haar voeten spreken?

  Nina Derwael

  © Play4

  Na de brug met ongelijke legers trekt Nina Derwael dit najaar naar de dansvloer van Play4. Het was volgens haar trainer tijd om haar hoofd volledig leeg te maken. Zal ze na Tokio ook prijzen pakken op de dansvloer? Ze zal samen met de Italiaan Simone Arena dansen.

  Delphine van Saksen-Coburg

  © Play4

  Koninklijk bezoek dit jaar in Dancing With The Stars. Niemand minder dan Delphine van Saksen-Coburg zal in het programma te zien zijn. Dat doet ze wel niet zomaar, ze zal ermee Make-A-Wish® helpen om de droom van een bijzondere jongen te laten uitkomen. Samen met de Nederlander Sander Bos zal ze dansen, maar ook een feest organiseren voor de dappere jongen en zijn familie.

  Metejoor

  © Play4

  Dat Joris Van Rossem kan zingen weten we al, maar kan Metejoor ook dansen? Hopelijk is de kans op winst niet 1 op een miljoen! Hij zal samen met Margot Weeda dansen.

  BronPlay4
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer