More

  Dan toch muziek in Werchter: tot 2.500 fans op concerten van Balthazar, Goose, Arsenal en Lil Kleine

  Advertentie

  -

  Rock Werchter, TW Classic en Werchter Boutique zijn uitgesteld naar 2022, toch zal het niet stil zijn in het Festivalpark. Er komt deze zomer namelijk opnieuw een mini-festival op de terreinen in Werchter.

  Van 1 juli tot en met 1 augustus zal er muziek weerklinken in het Festivalpark in Werchter. Eén maand lang, vier dagen per week wordt er namelijk Werchter Parklife georganiseerd. De organisatie bouwt hiervoor een tijdelijke halvemaanvormige openluchtaren, waarin bubbels van vier kunnen genieten van de concerten. Per show kunnen tot 2.500 fans genieten van de concerten. Het festival zal nog steeds zitten doorgaan in bubbels van vier personen.

  De organisatie bevestigd nu al enkele namen voor het festival: Balthazar (1 juli), Goose (2 juli), Arsenal en Tin Fingers (3 juli), Lil Kleine en Ronnie Flex & The Fam (4 juli, namiddag), Black Box Revelation en Equal Idiots (4 juli, avond). De ticketverkoop voor de concerten start op dinsdag 18 mei om 10u via ticketmaster.be. De tickets worden verkocht per bubbel van 4.

  Ook Rock Werchter 2021?

  Of er ook een alternatieve editie van Rock Werchter eind augustus of begin september zal plaatsvinden, is nog niet bekend. Eerder vandaag schreef HLN.be dat de organisatie alsnog naar een editie in september kijkt. Al werd in de late namiddag, via een persbericht, nogmaals bevestigd dat Rock Werchter naar 2022 verschuift.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer