More

  Daft Studios en Ancienne Belgique lanceren mini-festival met overnachting: concerten van o.a. Emma Bale en Blackwave.

  Advertentie

  -

  Tussen 15 en 21 augustus organiseren Daft Studios en Ancienne Belgique een festival met luxe-overnachting. Naast concerten van Belgische artiesten, krijg je ook een exclusieve rondleiding in de opnamestudio.

  De Daft Studios in het pittoreske Malmedy kon de laatste jaren al tal van toonaangevende Belgische artiesten verwelkomen. Onder andere Bazart, Portland, Lous and the Yakuza, Tessa Dixson, Eefje de Visser, maar ook de Britse dj Sigala werkte aan muziek in de studio. In samenwerking met de Brusselse concertzaal AB lanceert Daft Studios mini-festival Super Sauvage. Midden augustus zullen er 7 dagen op rij concerten te zien zijn van Belgische artiesten.

  Onder andere Emma Bale, Stikstof, Blackwave. en Absynthe Minded zullen er optreden. Na het concert kan je blijven hangen voor een dj-set, waarna je zal genieten van een deugddoende nachtrust in het Daft Hotel of in een luxe-tipi. De volgende ochtend krijg je nog een ontbijt voorgeschoteld en is er nog een yoga-sessie. Tickets zijn beschikbaar vanaf 55 euro per persoon voor basic glamping en klimmen tot 95 euro voor een hotelkamer.

  Meer informatie: supersauvage.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer