More

  Curtis Alto bracht Tomorrowland mee naar Mechelse Van der Valk Hotel: Luxery Dancing

  -

  De Gentenaren van Curtis Alto moeten een van de meest spraakmakende locaties van de zomer geboekt hebben. Afgelopen weekend brachten ze hun IIIMAGINE -concept naar het Mechelse Van der Valk Hotel. Luxery dancing, quoi.

  Beukende beats op hotel. Dat wordt meestal onthaald met het nijdige geklop van de hotelbuur of zelfs een kwaad telefoontje van de receptie. Voor een keertje was dat allemaal toegelaten in het Mechelse Van der Hotel. Het voormalige openbaar zwembad van Mechelen werd grondig gerenoveerd en omgetoverd tot een hotel met 124 kamers.

  © JVB Photography

  Een heel weekend lang was het hotel de thuishaven voor het Gentse elektronicaduo Curtis Alto. Zij programmeerden samen met enkele andere elektronische toppers een festival in het gastenverblijf. Zo prijkten ook Dr. Lektroluv, Axel Haube en Azo op de affiche. Namen die ook eerder al op festivals zoals Tomorrowland, Dour en WECANDANCE te zien waren. Een ongewoon schouwspel voor het prachtige hotel. “Het is een iets anders”, verklapte een hotelmedewerker ons.

  Tomorrowland VIP-dorp

  De gasten, die voor het merendeel bestonden uit dertigers, zaten gescheiden van elkaar in hun kamers. De show bekijken deden ze vanop een veilige afstand vanop hun eigen balkon. Eten en drinken kregen ze door roomservice aangeleverd, enkel de nodige danspassen dienen ze zelf te voorzien en die waren meer dan aanwezig toen we aankwamen en Axel Haube de boel verhitte.

  Dan moest het electronicaduo Curtis Alto nog verschijnen. Met een prachtig verlichtte show, aangevuld met de nodige special effects, bevestigde het tweetal hun status. Iedere beat en noot knalde door de geluidsmuur heen en zorgde voor extase bij de bezoekers.

  Al blijf je misschien ergens wel op je honger zitten, al zijn kosten noch moeite gespaard. Het geluid zat door het arsenaal van boxen meer dan goed en ook de lichtshow behoorde tot het spectaculaire. Zo leek de belevenis meer op een weekend in het beschonken Tomorrowland VIP-dorp, incluis fils et filles à papa, dan eentje tussen die uitzinnige massa voor de mainstage. Al was dit misschien wel hetgeen wat het dichtste bij het normaal kwam.

  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie