More

  CORE Festival 2022 van Tomorrowland en Rock Werchter voegt nieuwe namen toe

  CORE Festival 2022 van Tomorrowland en Rock Werchter voegt nieuwe namen toe

  -

  Deze zomer kunnen we extra vroeg genieten van het festivalseizoen, want op vrijdag 27 en 28 mei gaat het nieuwe CORE Festival van start. De organisatie voegde zopas enkele nieuwe namen toe. 

  In het Brusselse Ossegempark nabij de Heizel gaat dit voorjaar de eerste editie van CORE Festival door. Het festival is het liefdeskind van Rock Werchter en Tomorrowland en belooft een sterke internationale line-up in een boutique setting. Eerder kondigde het festival namen zoals The Blaze, Jamie xx, Mura Masa en Paul Kalkbrenner aan. Vandaag voegen ze nog een enkele nieuwe namen toe.

  Op het outdoor podium Ardo worden Lous and the Yakuza, Stormzy en Nas toegevoegd.  Daar zullen ook Celeste, Action Bronson, Ezra Collective en Sylvie Kreusch spelen. Een volledig overzicht van alle aangekondigde acts kan je terugvinden op corefestival.com. Tickets zijn beschikbaar via corefestival.com. Een dagticket is er vanaf 67 euro (inclusief servicekosten), een weekendticket vanaf 123 euro (inclusief servicekosten).

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer