More

  CORE Festival 2022 maakt eerste 25 namen bekend: Celeste, Paul Kalkbrenner en Jamie xx

  © Visit Brussels - Jean-Paul Remy

  CORE Festival 2022 maakt eerste 25 namen bekend: Celeste, Paul Kalkbrenner en Jamie xx

  -

  Gloednieuw deze zomer is het CORE Festival, dat is een muziekfestival op de Heysel georganiseerd door Tomorrowland en Rock Werchter. Het festival maakte vandaag de eerste namen van zijn affiche bekend.

  Begin dit jaar kondigden Rock Werchter en Tomorrowland de komst van een nieuw festival aan. Het tweedaagse CORE Festival is een boutique festival dat inzet op een verfrissende line-up dat zowel de betere pop, indie als elektro moet huishouden. Het festival zal op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei plaatsvinden in het Brusselse Ossegempark en dompelt de bezoeker van ’s middags tot 1u ’s nachts onder in een bijzondere line-up.

  (lees verder onder de video)

  Voor de eerste editie wist de organisatie een heleboel toppers te strikken. Zo zakken onder meer Celeste, Action Bronson, Ezra Collective en Sylvie Kreusch af naar het festival. Zij zullen op het outdoor podium Ardo staan. Vrijdag sluit Paul Kalkbrenner de Ardo af, zaterdag is het de beurt aan Jamie xx. Indoor vind je Endoma, daar kan je genieten van een reeks live elektronica acts, waaronder Caribou, Fatima Yamaha, MEUTE, Mura Masa, Sohn en The Blaze.

  Liefhebbers van alternative dance kunnen terecht op Altverda. Daar vind je onder meer Nina Kraviz, Ross From Friends en Cellini. Tenslotte heb je nog het intieme Orlo met Agoria, Bibi Seck, CC:DISCO!DJ Harvey, Horse Meat Disco en Sofia Kourtesis.

  Tickets

  De voorverkoop voor CORE start op woensdag 23 februari om 11 uur. De algemene ticketverkoop gaat op donderdag 24 februari om 11 uur van start. Een dagticket kost 67 euro, voor een weekendticket betaal je 123 euro. Een camping zal er niet zijn, al biedt het festival wel hotelovernachtingen aan. Meer informatie via www.corefestival.com.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer