More

  Coolblue start vandaag reeds met Black Friday Deals: Pop-up-winkel in Utrecht Centraal

  Advertentie

  -

  Black Friday komt eraan, dat betekent een enorme drukte van de pakketdiensten in ons land. Om die druk te verlichten zette webwinkel Coolblue reeds al zijn Black Friday deals online. In het station van Utrecht opent de keten zelf een pop-up-store.

  Vanaf vandaag staan álle Black Friday deals van Coolblue al klaar. Nog de hele week lang, tot en met Cyber Monday, pakt Coolblue er mee uit. Hiermee wil het e-commercebedrijf niet alleen nóg meer klanten blij maken, maar ook helpen bij het spreiden van de druk op de pakjeslevering.

  Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue, licht toe: “Nu vrijdag is het Black Friday. We zijn er helemaal klaar voor en het gaat razend druk worden. Zo druk dat het zou kunnen dat de Belgische en Nederlandse pakjesdiensten nu vrijdag niet in staat zullen zijn om alle pakjes de volgende dag al te leveren. Daarom hebben we een drastisch besluit genomen, namelijk dat we alle Black Friday deals vandaag al online hebben gezet. Vandaag besteld, morgen in huis. Maar op is op.”

  Naast het laten bezorgen van hun pakjes, kunnen klanten er ook voor kiezen om hun Black Friday deals op te halen in de fysieke winkels van Coolblue in Wilrijk, Gent en Zaventem.

  Pop-up-winkel op Utrecht Centraal

  Vandaag opent Coolblue een pop-up-winkel op Utrecht Centraal. Zo kunnen klanten nóg gemakkelijker hun online bestellingen onderweg naar huis of werk ophalen. Ook kunnen ze in de pop-up-winkel de beste cadeaus in het echt bekijken en meteen meenemen of thuis laten bezorgen.

  De tijdelijke Coolblue-winkel is te vinden naast de ingang van Utrecht Centraal, ter hoogte van perron 19-20 en is tot en met 31 december geopend.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer