More

  Vreemde Kostgangers doen het weer!

  Advertentie

  Drie vrienden die hun sporen in de Nederlandse muziekindustrie ruimschoots hebben verdiend besloten enkele jaren geleden de handen in elkaar te slaan. Henny Vrienten (o.a. Doe Maar), George Kooymans (o.a. Golden Earring) en Boudewijn de Groot vormen samen Vreemde Kostgangers. Een succesvol project, dat volle zalen trekt in Nederland en Vlaanderen.

  Volgend jaar gaan ze het weer doen. Met een programma dat zal bestaan uit nummers van hun twee vorige tours, materiaal uit hun eigen carrière en er gaan zelfs geruchten dat er toch weer wat nieuwe liedjes zullen komen. George had weliswaar aangekondigd dit jaar weinig tot niets te doen, Henny was druk doende met zijn nieuwe cd en Boudewijn deed wat losse projecten en maakte een plaat samen met The Dutch Eagles, maar bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan. Dus in alle opzichten doen ze het weer – daarvoor zijn het dan ook Vreemde Kostgangers.

  Naast een reeks data in Nederland, staan er ook twee Belgische concerten op de agenda. De Nederlandse supergroep komt op zaterdag 25 april naar het Kursaal in Oostende en op zondag 26 april naar de Stadsschouwburg in Antwerpen. Tickets voor beide dagen zijn beschikbaar vanaf vrijdag om 10u.

  Tickets & info: www.proximusgoformusic.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer