More

  The Vamps op dinsdag 5 november in Ancienne Belgique!

  Advertentie

  Alles loopt gesmeerd voor het jonge Britse viertal The Vamps. Dit jaar breiden ze met de EP ‘Missing You’ een nieuw hoofdstuk aan hun carrière, en nu is er ook een nieuwe tournee op komst! Op 5 november staan ze op de planken van de AB met enkele mooie verrassingen op zak.

  Na een uitgebreide wereldtournee in het teken van hun tweedelige derde plaat ‘Night & Day’ namen Brad Simpson, James McVey, Connor Ball en Tristan Evans even gas terug, om nu opnieuw een grootse comeback in de spotlights te maken. De tellers van de streamingplatformen slaan meestal tilt bij The Vamps, en dat is deze keer niet anders: hun single “All The Lies” featuring Alok & Felix Jaehn kwam in maart uit.

  Afgelopen maand onthulden ze ook “Right Now” featuring Krept & Konan en kondigden ze ‘Missing You’ aan, een zelf gepende én geproducete EP die in het Verenigd Koninkrijk in sneltempo de hitlijsten beklimt. Dat belooft enkel maar het beste voor de ‘Four Corners Tour’, die op 5 november halt zal houden in de Ancienne Belgique! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 31 mei om 10u.

  The Vamps op 5 november in Ancienne Belgique. Tickets & Info: proximusgoformusic.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer