More

  Suzan & Freek op 25 september in De Roma

  Advertentie

  Het succesvolle Nederlandse popduo Suzan & Freek komt voor het eerst naar België. Op 25 september houden Suzan & Freek halt in De Roma. “We zijn super blij dat we voor het eerst naar Vlaanderen komen om eigen shows te spelen en kunnen dan ook niet wachten tot het zover is”, klinkt het alvast enthousiast.

  Advertentie

  Het carrièreverloop van het Nederlandse popduo Suzan & Freek leest als een sprookje. Nadat de twee elkaar leren kennen op de middelbare school en een relatie starten, besluiten ze al snel om samen muziek te maken. Hun succesvolle covers, met telkens dat unieke ‘Suzan & Freek-sausje’, vinden al snel de weg naar het internet en in geen tijd bouwt het duo een grote fanbase op. Wanneer Mr Probz himself hun cover van Nothing Really Matters en The Chainsmokers hun versie van Don’t Let Me Down delen, lijkt de trein vertrokken. Het succes brengt hen naar uitverkochte zalen in Nederland zoals LUX, Doornroosje en De Oosterpoort. Ook grote zomerfestivals zoals Paaspop, Sziget en Concert At Sea ontvangen Suzan & Freek met open armen.

  Hét grote succes buiten Nederland komt er echter met hun eerste eigen single Als Het Avond Is. Een beklijvende en aanstekelijke popsong die al snel de weg naar de hitlijsten vindt. De single wordt grijsgedraaid op zowat alle Vlaamse radiozenders en is ondertussen goed voor maar liefst 29 miljoen streams op Spotify, 13 miljoen views op YouTube en staat al weken in de top 10 van de Ultratop. Het mag duidelijk zijn dat Suzan & Freek klaar zijn om ook Vlaanderen te veroveren.

  Dit najaar trekken ze op tournee, waarbij ze ook twee keer halt houden in België. Op 25 september staan ze in De Roma met een intiem concert waarin ze naast hun bekendste covers een reeks prachtige, nieuwe liedjes brengen.

  Suzan & Freek op 25 september in De Roma. Tickets & Info: deroma.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer