More

  Sabrina Claudio op dinsdag 26 november in Trix

  Advertentie

  Opkomend talent kan je dit najaar ook ontdekken in Trix. Op dinsdag 26 november komt de half Puerto Ricaanse, half Cubaanse, in Miami opgegroeide Sabrina Claudio naar de Antwerpse concerttempel. 

  Rijzende R&B ster Sabrina Claudio bracht vorig jaar haar jongste plaat ‘No Rain, No Flowers’ uit. Acht schitterende nummers van eigen hand die een eerlijke kijk op haar persoonlijk leven geven. De emotionele hit “Messages from Her” schreef ze in een moment van zelfreflectie naar gelukkigere en onbezorgde tijden in haar jeugd. Het nummer beroert intussen luisteraars van over de hele wereld. Met “Cross Your Mind”, dat zowel in het Spaans als in het Engels uitkwam, was ze vorig jaar ook te horen op de soundtrack van de film ‘Fifty Shades Freed’.

  De half Puerto Ricaanse, half Cubaanse groeide op in Miami, waar ze oorspronkelijk vooral verliefd werd op dans. Ze ontdekte salsa, meringue en wat ze zelf ‘my old school R&B’ noemt. Later onwikkelde ze een enorme passie voor jazz. Stuk voor stuk invloeden die duidelijk te horen zijn in haar sensuele en ritmisch diverse sound, die vervolmaakt wordt door haar breekbare en hypnotiserende stem. Sinds de release van haar debuut EP in 2016 wordt Sabrina Claudio de hemel in geprezen door zowel fans als critici.

  Ontdek Sabrina Claudio live, op dinsdag 26 november in Trix. Tickets voor het concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 28 juni om 10u.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer