More

  Niels Destadsbader moet zijn shows in Ghelamco Arena uitstellen tot april 2021

  Advertentie

  -

  Niels Destadsbader zal in november niet optreden in de Gentse Ghelamco Arena, dat kondigt organisator Live Nation aan. De concerten worden verplaatst naar april 2021.

  Twee weken geleden kondigde Niels Destadsbader een exclusieve reeks concerten aan in de Gentse Ghelamco Arena. De zanger zou in november maar liefst twaalf keer in de voetbaltempel spelen. In een mum van tijd waren alle shows uitverkocht, maar amper veertien dagen later kleuren de coronacijfers diep rood en kan de show niet doorgaan. 

  “We kunnen onze reeks concerten in de Ghelamco Arena dus niet laten doorgaan zoals gepland. Natuurlijk zijn we ontgoocheld. Iedereen keek hier geweldig naar uit. Maar we mogen niet blind zijn voor de cijfers. De veiligheid van ons publiek is erg belangrijk voor ons en kan momenteel, volgens de experts, niet gegarandeerd worden”, aldus Niels. “We kunnen dus niet anders dan ons hierbij neerleggen en mee onze verantwoordelijkheid nemen. Maar uitstel is geen afstel. We verplaatsen onze shows naar april 2021. Hopelijk kan het tegen die tijd wel zoals het hoort en is ons publiek even enthousiast.”, aldus Niels.

  Tickethouders verliezen hun geld niet en worden binnenkort gecontacteerd via mail. De tickets blijven gelden voor nieuwe concerten.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer