Marcel Dettmann B2B Ben Klock op KNTXT 16 november in Sportpaleis

Op zaterdag 16 november vindt de tweede Sportpaleiseditie van KNTXT plaats. KNTXT, dat is een concept met een duidelijke doelstelling: een kwaliteitsvolle techno-ervaring, met de beste nationale en internationale acts. Na edities in Brussel, Gent en Antwerpen en een eigen stage op Tomorrowland, bracht KNTXT de allerbeste technobeats van het moment vorig jaar voor het eerst naar het Sportpaleis. 

Deze week pakt KNTXT uit met de indrukwekkende line-up voor de tweede editie. Vandaag kunnen we met trots twee absolute techno headliners aankondigen. Duitse dj’s Marcel Dettmann en Ben Klock spelen op 16 november een back-to-back set in het Sportpaleis. Een unieke kans om de twee nog eens samen aan het werk te zien! Het gebeurt tegenwoordig nog maar zelden, maar het power duo stond in het verleden al vaker zij aan zij achter de decks.

Met gebundelde krachten zorgen ze keer op keer voor een explosief en niet te missen feestje. Als gepassioneerd dj en één van de gezichten van Berghain, wil Dettmann zijn publiek inspireren met een minimalistische en ruwe sound, uitgebalanceerd met verrassende en emotionele momenten in zijn sets. Ook Klock is een habitué in Berghain en zijn residency daar is voor hem een springplank geweest naar de voorgrond van de techno scene, waar hij uitgroeide tot één van de meest gevraagde dj/producers van zijn generatie. Het duo siert de affiche van KNTXT in het Sportpaleis, naast eerder bevestigde dj’s Charlotte de Witte, Dax J en Chris Liebing.

KNTXT in het Sportpaleis, dat is feest tot in de vroege uurtjes. Tickets zijn nu beschikbaar. Tickets & Info: proximusgoformusic.be

Volg voor meer