Legendarische Nederlandse artpop-groep ‘Nits’ komt naar De Roma

Nits is al 45 jaar de meest ongrijpbare band van Nederland. Met hun eigenzinnige oeuvre en hits als In The Dutch Mountains, Nescio en Adieu, Sweet Bahnhof bouwden ze wereldwijd een trouwe schare fans op. Live zijn Nits een ware belevenis. Hun concerten getuigen van dynamiek, humor, virtuositeit en een diepe Europese melancholie. Altijd met een vette knipoog. Tickets zijn te koop vanaf donderdag 16 mei om 13.30u via www.deroma.be, 03 600 16 60 en Fnac.

Na een uitstapje richting theater, een creatieve samenwerking met het Scapino Ballet, keert de Amsterdamse groep rond Henk Hofstede, Rob Kloet en Robert-Jan Stips, weer volop terug naar de muziek. Dat doen ze nog steeds met dezelfde kinderlijke nieuwsgierigheid uit de beginjaren. Nieuwe songs krijgen op het podium hun debuut, de band zoekt en vindt. Klassiekers worden ontrafeld en in een nieuw jasje gestoken, zoals het de beste traditie van de artpop betaamt.

Een concert van Nits is een ontdekkingsreis. Stap mee aan boord en laat je meevoeren naar het unieke universum van één van de grootste bands uit de Nederpop.

Tickets & info: www.deroma.be

Volg voor meer