More

  Extra show voor Eurosong-winnaar Duncan Laurence op 1 december in Trix

  Advertentie

  De winnaar van het Eurovisiesongfestival 2019 Duncan Laurence kent een ongeziene start van zijn carrière. Nadat zijn show in Trix razendsnel uitverkochte raakte besliste de zaal om een extra show toe te voegen.

  Het gaat snel voor Duncan Laurence. Nadat hij zijn favorietenrol op het 64e Eurovisiesongfestival helemaal waar maakte en als overwinnaar met zijn eigen geschreven nummer “Arcade” huiswaarts trok, speelde hij onlangs ook nog een hele Pinkpop-weide plat met een zeer overtuigende liveshow.

  Aan de eerder aangekondigde data van zijn najaarstour voegt hij wegens grote vraag naar tickets nu een tweede show in Trix in Antwerpen toe op zondag 1 december. De eerste show op zaterdag 30 november is inmiddels helemaal uitverkocht. De ticketverkoop voor het extra concert start dinsdag 18 juni om 10u via livenation.be en proximusgoformusic.be.

  Duncan Laurence nam in 2014 deel aan “The Voice of Holland”. Zijn coach Ilse DeLange, ook tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival in Tel Aviv aan zijn zijde, loodste hem toen tot in de halve finale. Single “Arcade” is inmiddels een ware hit en doet nog steeds alle streaming- en chartrecords sneuvelen.

  Extra show Duncan Laurence op 1 december in Trix, Antwerpen. Tickets & Info: proximusgoformusic.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer