More

  dEUS speelt op 19 september homecoming show in Trix, Antwerpen

  Advertentie

  dEUS met homecoming show op donderdag 19 september in Trix! Tickets zijn te koop vanaf woensdag 10 juli om 10 uur via www.trixonline.be

  We schrijven het gezegende jaar 1999. Het jaar waar Prince een nummer aan wijdde en waarin dEUS met The Ideal Crash een derde album uitbracht. Een meesterwerkje dat nu – twintig jaar later – nog steeds staat als een huis en door menig muziekliefhebber meer dan terecht blijvend gekoesterd wordt. Getuige hiervan ook de ongeziene ticketverkoop in de AB bij de integrale live-uitvoering van het jarige album. Niet minder dan acht keer verkocht Antwerps finest dit voorjaar de Brusselse muziektempel uit!

  Na een korte Europese tour, een prachtige passage als afsluiter op het Cactusfestival gisterenavond en een headline spot op het uitverkochte Rock Herk festival komend weekend, kondigt dEUS nu ook een exclusieve Antwerpse clubdatum aan voor de gepaste viering van The Ideal Crash. Want als dit album in één stad gevierd moet worden, is het wel Antwerpen. Zo werd hun thuisbasis mooi in beeld gebracht in de ‘Instant Street’-videoclip (met o.a. opnames in Café d’Anvers en op de De Keyserlei) en is de foto op de cover het resultaat van een fotoshoot in de Montignystraat.

  Trix verwelkomt dEUS op donderdag 19 september dan ook met open armen terug in de hometown. En we zijn er zeker van dat muziekminnend Antwerpen dat ook zal doen… let’s party like it’s 1999!

  Tickets & info: www.trixonline.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer