Dermot Kennedy in november naar AFAS Live en Vorst Nationaal

Dermot Kennedy komt dit najaar terug naar de lage landen. Zo zal de Ierse singer-songwriter op donderdag 28 november te zien zijn in de Amsterdamse AFAS Live. Op vrijdag 15 november speelt de man in Vorst Nationaal. 

Momenteel staat Dermot Kennedy in de hitlijsten genoteerd met ‘Power Over Me’. Tijdens de show speelt Kennedy een mix van bekende hits van zijn EP’s en zelf getiteld debuutalbum, en nieuwe tracks van zijn aanstaande album Without Fear. Dit voorjaar betoverde de man een uitverkochte Ancienne Belgique, maar nu verruilt hij deze voor grotere zalen. Deze zomer is de man ook te zien op Pukkelpop.

De carrière van de Ierse singer-songwriter Dermot Kennedy gaat als een speer. Kennedy geeft aan sterk beïnvloed te zijn door schrijvers Black Ice en Amir Sulaiman. Zijn nummers bevatten rauwe vocalen, poëtische teksten en op R&B geïnspireerde drums. Daar boven op komt zijn veelzijdigheid als artiest: Kennedy maakt net zo makkelijk singer-songwriternummers als tracks met stevige beats. Zijn single ‘Power Over Me’ laat horen dat hij moeiteloos een refrein kan schrijven dat niet meer uit je hoofd gaat.

Dermot Kennedy op 15/11 in Vorst Nationaal en op 28 november in AFAS Live. De Belgische en Nederlandse ticketverkoop starten op vrijdag 21 juni om 10u. Tickets voor Vorst Nationaal via www.proximusgoformusic.be. Tickets voor AFAS Live via: www.dermotkennedylive.nl.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in