More

  Derde naam voor KNTXT: Chris Liebing

  Advertentie

  Op zaterdag 16 november vindt de tweede Sportpaleiseditie van KNTXT plaats. KNTXT, dat is een concept met een duidelijke doelstelling: een kwaliteitsvolle techno-ervaring, met de beste nationale en internationale acts.

  Na edities in Brussel, Gent en Antwerpen en een eigen stage op Tomorrowland, bracht KNTXT de allerbeste technobeats van het moment vorig jaar voor het eerst naar het Sportpaleis. Naast bezielster Charlotte de Witte tekenden ook technogrootheden Chris Liebing, Len Faki en Sam Paganini present. DVS1 en One Track Brain maakten de line-up van de grootste KNTXT editie ooit compleet.

  Deze week pakt KNTXT uit met de indrukwekkende line-up voor de tweede editie. Vijf dagen lang wordt elke dag een nieuwe naam bekend gemaakt. Eerder werd al de komst van Charlotte de Witte en Dax J bevestigd, vandaag vult niemand minder dan technopionier Chris Liebing de affiche verder aan. De Duitse dj en producer trekt zowat de hele wereld rond met superstrakke remixes en technobeats van eigen makelij. Daarbij hecht hij steeds groot belang aan het real-time manipuleren van de individuele elementen in zijn sets. Vorig jaar zorgde hij op de allereerste KNTXT in het Sportpaleis voor één van de absolute hoogtepunten met een epische set. Hij is een vriendelijke professional, een family man, een aanhanger van een gezonde levensstijl, maar vooral een onnoemelijk getalenteerde artiest die eeuwig trouw blijft aan zichzelf. Het moge duidelijk zijn waarom hij al zoveel jaren zo populair is en op de voorgrond van de techno scene blijft.

  KNTXT in het Sportpaleis, dat is feest tot in de vroege uurtjes. Tickets zijn nu beschikbaar. Tickets & Info: proximusgoformusic.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer