City Queens: TLP, Lady S en Davidov brengen niet te missen feestje naar Vooruit + win duoticket

© City Queens

© City Queens

In de Gentse Vooruit durft men al eens een stevig feestje te organiseren. Dat is ook zo op zaterdag 2 november, dan vindt namelijk een nieuwe editie van City Queens plaats. Een niet te missen feestje, waar wij ook een duoticket voor weggeven. 

Dansen op zaterdagavond kan nooit geen kwaad: op zaterdag 2 november brengt City Queens fun, color en sexy naar de Vooruit. Classic r&b, hiphop en dancehall-muziek worden er gecombineerd tot een heerlijk feestje.

Advertentie

In 1999 werd City Queens voor het eerst georganiseerd als zusje van City Kingz, dewelke inzette op hiphop. City Queens was iets commerciëler en had oog voor de betere dancetracks binnen het genre. In het bijzonder was het voor de dames een verfrissend alternatief voor al het rauwe hiphop geweld. Het concept werd onmiddellijk een succes en dé standaard voor urban feestje in Vlaanderen.

Voor deze editie werden opnieuw meesters in het genre zoals TLP, Black Frank en Davidov uitgenodigd en verwelkomt de organisatie tevens DJ Lady S. Een niet te missen avond, als je het ons vraagt. Tijdens de presale krijg je bij aankoop van 10 euro drankbonnen je ingangsticket gratis, haast je naar de website (of neem deel aan onze wedstrijd hieronder)!

City Queens op zaterdag 2 november in Vooruit, Gent. Tickets & Info: cityqueens.be/tickets

Win tickets

We mogen duo-tickets weggeven voor de concerten uit het lijstje hierboven. Deelnemen is erg makkelijk: klik op de knop hieronder en volg de instructies in het formulier. 

Advertentie

Deelnemen aan de wedstrijd!

Volg voor meer