More

  Bluegrassfenomeen The Dead South stellen op 24 maart nieuwe plaat voor in De Roma

  Advertentie

  Bluegrassfenomeen The Dead South komt naar De Roma! Op 24 maart stellen de 4 Canadezen hun derde plaat voor in De Roma. Tickets zijn vanaf 28 juni om 10u te koop via www.deroma.be.

  Advertentie

  Is het alternatieve bluegrass? Nieuwe folk? Westernmuziek? Wat zeker is, is dat de Canadezen van The Dead South erin slagen om met enkel zang, banjo, mandoline en cello een sound neer te zetten die fans over de hele wereld aanspreekt. Zonder verpinken maar met een goeie dosis humor halen ze de prairieklanken van hun thuisprovincie Saskatchewan de 21ste eeuw binnen.

  Vier mannen met bijna even veel baarden en hoeden op een podium, meer is het in principe niet. En toch. De video voor hun single “In Hell I’ll Be In Good Company” verzamelde de laatste 2 jaar meer dan 130 miljoen views op YouTube, in 2018 verkochten ze meer dan 50.000 (!) tickets voor hun liveshows en albums Good Company (2013) en Illusion & Doubt (2018) vlogen aan beide kanten van de Atlantische Oceaan als zoete broodjes over de toonbank. Eind 2019 brengen ze alweer hun derde plaat uit, die ze op 24 maart live aan je komen voorstellen in De Roma. The Dead South is zo’n band die je live moet zien om het helemaal te snappen, dus zorg dat je er op tijd bij bent voor kaartjes!

  The Dead South op 24 maart 2019 in De Roma. Tickets & Info: deroma.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer