More

  Blackwave. op dinsdag 3 december in Ancienne Belgique

  Advertentie

  Afgelopen weekend speelde Antwerps duo blackwave. hun hometown plat. Met een felgesmaakt concert in de Roma, een fantastische passage op Rock Werchter en AB is het één van de meest veelbelovende Belgische hiphopacts van het moment. Daarom trekken ze dit najaar opnieuw naar de AB én dan op 3 december!

  Het Antwerpse duo blackwave. groeide in een mum van tijd uit tot een van de meest besproken hiphopacts van ons land. Hun sexy grooves en nineties sound wordt live ondersteund door een fantastische jazzband, waarmee ze onder andere op Rock Werchter, in de Roma en bij hun vorige passage in AB hoge ogen gooiden.

  Het is inmiddels twee jaar geleden dat hun debuut ‘Mic check’ verscheen. Waarop lovende recensies van zowel binnen- als buitenlandse muziekcritici, Europese prijzen en nominaties voor onder andere Red Bull Elektropedia Awards volgden. Met singles als ‘BIG Dreams’, ‘Elusive’, ‘Whasgood?’ en ‘GoodEnough’ zijn de Antwerpenaren ondertussen niet meer van de radio weg te slaan. Enkele weken geleden brachten ze samen met Caleborate de single ‘home’ uit, die door Studio Brussel als ‘catch of the day’ werd opgepikt. En er volgt nog meer in 2019!

  De ticketverkoop start op vrijdag 26 april op 10u. Tickets & Info: abconcerts.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer