More

  Birkin / Gainsbourg Le Symphoniaue intiem in concert op 20 februari in Koninklijk Circus

  Advertentie

  In de zomer van 2016 zag “Birkin/Gainsbourg Le Symphonique” het levenslicht onder invloed van het Symfonisch Orkest van Montréal en de Francofolies de Montréal.

  Oorspronkelijk ging het om twee unieke voorstellingen ter herdenking van het overlijden van Serge Gainsbourg, 25 jaar geleden. Maar nu trekt de show dus nog tot maart 2020 de wereld rond!
  Jane Birkin bracht haar grootste hits met bijzondere arrangementen van Nobuyuki Nakajima, en omringd door de beste orkesten ter wereld.

  Als een artistieke uitbreiding van dit avontuur, geeft ze nu de inwoners van steden en regio’s waar ze niet met een symfonisch orkest kan aantreden, de kans om deze ‘klassieke’ herwerking van het oeuvre van Serge Gainsbourg live te ontdekken. Met Nobuyuki zelf aan de piano en vergezeld van zeven andere muzikanten, staat Jane Birkin op donderdag 20 februari op de planken van het Koninklijk Circus in Brussel, om er haar repertoire als kamerorkest voor te stellen. Een niet te missen kans om een uitzonderlijk artieste live te (her)ontdekken!

  Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 21 juni om 10u.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer