More

  Amerikaanse popartieste Halsey op 5 maart in Lotto Arena

  Advertentie

  Multi-platinum platen en tal van andere awards pronken op haar kast. Een derde album ‘Manic’ (release voorzien op 17 januari 2020) met de hits “Without Me” en “Graveyard” heeft ze in het vooruitzicht. Net zoals een nieuwe tournee! Singer-songwriter Halsey kondigt vandaag de 2020 Manic World Tour aan, met 19 data in 15 landen in Europa. Antwerpen en zijn Lotto Arena staan mee in dat lijstje. Op donderdag 5 maart komt Halsey naar België. De ticketverkoop start vrijdag 27 september om 10u.

  Halsey is een rijzende ster aan het popfirmament. De teller van haar muziekstreams begon te lopen in 2015 en staat inmiddels op 23 miljard. Voeg daar ook maar meer dan 9 miljoen verkochte albums aan toe. Haar concerten verkopen zowat overal uit. Zo ook de Ancienne Belgique in 2018. Halsey is eveneens een veel gevraagde gaste op tracks van andere artiesten. Een selectie uit haar vele samenwerkingen: The Chainsmokers – “Closer”, Justin Bieber – “The Feeling”, G-Eazy – “Him & I”, BTS – “Boy With Luv”, Yungblud – “11 Minutes”. Singles die stuk voor stuk de charts inklimmen. Net zoals haar eigen tracks.

  Halsey verlegt steeds haar creatieve grenzen, wat haar invloed en impact tot ver buiten de muziek doet reiken. Na een geslaagd filmdebuut als de stem van Wonder Woman in de animatiefilm ‘Teen Titans’, speelde ze ook een rol in de meermaals bekroonde film “A Star is Born” met Bradley Cooper en Lady Gaga in de hoofdrol. Ze ijvert openlijk voor zaken die haar nauw aan het hart liggen als kansarme jongeren, vrouwenrechten, geestelijke gezondheid en de LGBTQ-gemeenschap. Die community riep haar vorig jaar uit tot ‘Outstanding Music Artist’.

  Halsey op 5 maart in de Lotto Arena, Antwerpen. Tickets & Info: proximusgoformusic.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer